De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Samengestelde woorden Instructie: 1. Bekijk de 3 plaatjes en klik op het plaatje naar keuze. Het plaatje verschijnt in het 2e schilderij. 2. Om te kijken.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Samengestelde woorden Instructie: 1. Bekijk de 3 plaatjes en klik op het plaatje naar keuze. Het plaatje verschijnt in het 2e schilderij. 2. Om te kijken."— Transcript van de presentatie:

1

2 Samengestelde woorden Instructie: 1. Bekijk de 3 plaatjes en klik op het plaatje naar keuze. Het plaatje verschijnt in het 2e schilderij. 2. Om te kijken of het goed is: druk op het plaatje in het 2e schilderij (wat daar net verschenen is) 3. Heb je het fout en wil je het nog een keer proberen. Druk dan op het plaatje wat je hebt aangeklikt (wat boven de schilderijen staat) om het plaatje uit het 2e schilderijtje te krijgen en je kan het opnieuw proberen. 4. Druk op de pijl voor de volgende bladzijden. De toverschilder kan van 2 woordschilderijen in schilderij maken. Het eerste schilderij is al gevuld en kinderen moeten het goede 2e woord erbij vinden

3 Voorbeeld: visnet

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14 Welke woorden herken je in… kunstwerkglasblazer verfdoek fotomodel

15 Einde


Download ppt "Samengestelde woorden Instructie: 1. Bekijk de 3 plaatjes en klik op het plaatje naar keuze. Het plaatje verschijnt in het 2e schilderij. 2. Om te kijken."

Verwante presentaties


Ads door Google