De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

House of Freaks BEACHCLUB VROEGER. Wie? Wat? Waar?  House of Freaks  2 juni 2013 14:00 – 00:00  Beachclub Vroeger  Bloemendaal.

Verwante presentaties


Presentatie over: "House of Freaks BEACHCLUB VROEGER. Wie? Wat? Waar?  House of Freaks  2 juni 2013 14:00 – 00:00  Beachclub Vroeger  Bloemendaal."— Transcript van de presentatie:

1 House of Freaks BEACHCLUB VROEGER

2 Wie? Wat? Waar?  House of Freaks  2 juni 2013 14:00 – 00:00  Beachclub Vroeger  Bloemendaal

3

4 Verwachtingen vooraf  Mijn verwachtingen vooraf waren niet heel hoog. Ik was zelf nog nooit in Beachclub Vroeger geweest maar alles wat ik er over gehoord heb was niet erg positief. Ik wist dat er op het feest voornamelijk housemuziek gedraaid zou worden en dat vind ik meestal wel leuk.

5 Het feest zelf  Bij binnenkomst was het erg leeg. Beachclub Vroeger beschikt over een relatief grote ruimte, zowel buiten als binnen. Wij waren een van de eerste, dit kwam ook doordat wij organisatoren kennen en met hun meegegaan zijn. Later op de dag werd het steeds drukker. Ik vond het nog steeds niet gezellig omdat de sfeer die er hing mij niet aansprak. Er werd veel drugs gebruikt en de mensen die er waren paste niet echt bij mij. Ondanks dat heb ik me als nog wel vermaakt, maar dat heb ik wel echt zelf voor moeten zorgen.

6 Conclusie  De negatieve verhalen over Beachclub Vroeger zijn voor mij wel bevestigd tijdens het feest. Ik heb hard mijn best moeten doen om een leuke dag te hebben en had achteraf nog liever thuis op de bank gezeten. Dus voor mij geldt: één keer en nooit meer.


Download ppt "House of Freaks BEACHCLUB VROEGER. Wie? Wat? Waar?  House of Freaks  2 juni 2013 14:00 – 00:00  Beachclub Vroeger  Bloemendaal."

Verwante presentaties


Ads door Google