De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Rabo Beach Break 29-06-2013. Wie? Wat? Waar?  Al 4 jaar op een rij wordt jaarlijks een volleybaltoernooi georganiseerd op de markt in Boxtel. Het hele.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Rabo Beach Break 29-06-2013. Wie? Wat? Waar?  Al 4 jaar op een rij wordt jaarlijks een volleybaltoernooi georganiseerd op de markt in Boxtel. Het hele."— Transcript van de presentatie:

1 Rabo Beach Break 29-06-2013

2

3 Wie? Wat? Waar?  Al 4 jaar op een rij wordt jaarlijks een volleybaltoernooi georganiseerd op de markt in Boxtel. Het hele plein wordt omgetoverd in een zandvlakte waar twee dagen lang gevolleybald zal worden. Je kan jezelf vooraf als team opgeven om mee te spelen. Op zaterdagavond wordt er na afloop van het toernooi een groot buitenfeest gehouden. DJ’s als La Fuente, Kruh en Feest DJ Ruud zijn al meerdere malen wezen optreden tijdens dit event.

4 Verwachtingen vooraf  Ik heb het feest al 3 keer meegemaakt. Ieder jaar was tot nu toe een groot succes. Dit jaar zou het eigenlijk niet doorgaan i.v.m. klagende omwonenden maar uiteindelijk heeft de gemeente toestemming gegeven. De ophef die er geweest is heeft veel oren bereikt, meer mensen dan voorgaande jaren wisten van het event af. Mijn verwachting was dan ook vooral dat het niet alleen net zo leuk zou zijn, maar ook veel drukker.

5 De avond zelf  Het feest begon om 20:00. Om 20:30 waren mijn vriendinnen en ik al aanwezig op de markt. Het was al aardig druk doordat alle volleyballers waren blijven hangen. Het feest kwam al snel op gang en er heen een erg aangename sfeer. Doordat de helft van het plein vol met zand lag was bleef er een kleine ruimte over om te ‘feesten’. Dit was wel gunstig aangezien het dan meteen drukker oogt.

6 Verwachtingen achteraf  Ook dit jaar was de Rabo Beach Break weer een groot succes. Ik heb wel opgemerkt dat het inderdaad drukker was dan voorgaande jaren. Of dit te maken heeft met de ophef die er geweest is door de omwonenden, weet ik niet. Wat ik wel minder vond dit jaar was de muziek. Er waren een paar andere DJ’s die niet helemaal mijn ding waren. Al met al heb ik een super leuke avond gehad.

7


Download ppt "Rabo Beach Break 29-06-2013. Wie? Wat? Waar?  Al 4 jaar op een rij wordt jaarlijks een volleybaltoernooi georganiseerd op de markt in Boxtel. Het hele."

Verwante presentaties


Ads door Google