De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

LAGOONIA www.innogames.nl. Wat is Lagoonia? Het spel lagooinia speel je met bewoners van een eiland. Je raakt door een vliegtuigcrash op het eiland en.

Verwante presentaties


Presentatie over: "LAGOONIA www.innogames.nl. Wat is Lagoonia? Het spel lagooinia speel je met bewoners van een eiland. Je raakt door een vliegtuigcrash op het eiland en."— Transcript van de presentatie:

1 LAGOONIA www.innogames.nl

2 Wat is Lagoonia? Het spel lagooinia speel je met bewoners van een eiland. Je raakt door een vliegtuigcrash op het eiland en moet zien te overleven. Hiervoor moet je eilandbewoners plannen laten maken over het zoeken van levensmiddelen en verzamelen van materialen om huisjes te bouwen. Naar mate het spel vordert komen er steeds meer nieuwe uitdagingen.

3 Pluspunten van het spel Mooi grafisch vormgegeven Je ontdekt telkens nieuwe dingen Door de opstelling van de game lijkt het of je echt de persoon bent waar je mee speelt.

4 Minpunten Er komen heel veel dezelfde handelingen in voor Het is langdradig Je moet vaak lang wachten voor een volgend level

5

6


Download ppt "LAGOONIA www.innogames.nl. Wat is Lagoonia? Het spel lagooinia speel je met bewoners van een eiland. Je raakt door een vliegtuigcrash op het eiland en."

Verwante presentaties


Ads door Google