De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De bejaarde massagestaaf Een bejaarde vrouw heeft al een tijdje last van een stijve nek. Een bejaarde vriendin van haar raadt de vrouw aan om eens een.

Verwante presentaties


Presentatie over: "De bejaarde massagestaaf Een bejaarde vrouw heeft al een tijdje last van een stijve nek. Een bejaarde vriendin van haar raadt de vrouw aan om eens een."— Transcript van de presentatie:

1

2 De bejaarde massagestaaf Een bejaarde vrouw heeft al een tijdje last van een stijve nek. Een bejaarde vriendin van haar raadt de vrouw aan om eens een massagestaaf te proberen

3 "Ik zie die dingen wel eens in de Wehkamp staan Helpt het niet, het schaadt ook niet." De vrouw bestelt inderdaad een "massagestaaf" bij de Wehkamp en een paar keer per dag wrijft ze deze over haar pijnlijke nek.

4 Na gebruik zet ze hem in de vensterbank van haar slaapkamer. Een buurvrouwheeft de vibrator al een paar keer voor het raam zien staan en belt de dochter van de bejaarde vrouw om te vertellen wat er bij haar moeder in de vensterbank staat

5 De dochter gaat meteen naar haar moeder en vraagt waar ze dat ding voor gebruikt?? Haar moeder vertelt dat het voor haar pijnlijke nek is waarop de dochter uit legt dat hij daar eigenlijk niet voor bedoelt is. Als ze vertelt wat de meest gebruikte toepassing is

6 reageert haar moeder verschrikt: "Ojee, en ik ben er ook al mee naar de Hema geweest: Kunt u hier een paar nieuwe Duracel-batterijtjes inzetten? Want ik gebruik hem wel drie keer per dag."...... Ik vond al dat die man zo raar reageerde!!!!

7


Download ppt "De bejaarde massagestaaf Een bejaarde vrouw heeft al een tijdje last van een stijve nek. Een bejaarde vriendin van haar raadt de vrouw aan om eens een."

Verwante presentaties


Ads door Google