De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Landschappen Charlotte, Jim, Jordy en Tijmen. Welke verschillende landschappen zijn er in Gambia? Verschillen deze landschappen erg van elkaar? Hoeveel.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Landschappen Charlotte, Jim, Jordy en Tijmen. Welke verschillende landschappen zijn er in Gambia? Verschillen deze landschappen erg van elkaar? Hoeveel."— Transcript van de presentatie:

1 Landschappen Charlotte, Jim, Jordy en Tijmen

2 Welke verschillende landschappen zijn er in Gambia? Verschillen deze landschappen erg van elkaar? Hoeveel en welke rivieren heeft Gambia? Hoeveel en welke vulkanen zijn er in Gambia? Hoeveel kubieke meter water heeft Gambia? Welke verschillende wegen zijn er in Gambia? Wat zijn de hoogste bergen in Gambia?

3 De stellingen!! Jullie gaan nu discussiëren wat je over een stelling vind! Stelling 1 = Vinden jullie dat er veel geld uit moet geven aan de landschappen. Stelling 2 = Zouden de mensen vrijwillig moeten werken om bomen te planten anders gaat de natuur misschien weg!

4 Filmpje

5

6


Download ppt "Landschappen Charlotte, Jim, Jordy en Tijmen. Welke verschillende landschappen zijn er in Gambia? Verschillen deze landschappen erg van elkaar? Hoeveel."

Verwante presentaties


Ads door Google