De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Een voorbeeld. Het tuincentrum : “ Alles buiten ” met vestigingen door het hele land met name in de kleinere steden.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Een voorbeeld. Het tuincentrum : “ Alles buiten ” met vestigingen door het hele land met name in de kleinere steden."— Transcript van de presentatie:

1 Een voorbeeld

2 Het tuincentrum : “ Alles buiten ” met vestigingen door het hele land met name in de kleinere steden.

3 “ Alles buiten ” wil mensen de luxe bieden voor buiten, die zelfs in huis normaal is.

4 “ Alles buiten ” wil in de aankomende 2 jaar het grootste assortiment artikelen bieden, van alle tuincentra in Nederland, op het gebied van luxe tuinartikelen zoals tuinmeubelen, grills, openhaarden tuinhuisjes.  Zij richt zich daarbij op de klanten met een modaal en hoger inkomen  En zij richt zich daarbij op klanten met kleine balkons tot zeer grote tuinen.

5 A)Subdoelen:  De reclamecampagnes in de aankomende 2 jaar richten rondom de luxe tuinartikelen en het brede assortiment daarin.  Winkelinrichting de aankomende 2 jaar aanpassen door de luxe artikelen prominent in de showrooms te presenteren en de uitstraling van de winkelpanden een zelfde luxe uitstraling te geven.  Het verkooppersoneel de aankomende 2 jaar opleiden gericht op kennis van de artikelen en het verlenen van de daarbij passende service.

6 B) Uitvoerende doelen  Inrichting filiaal aanpassen aan reclame  Verkooppersoneel een Trainingsprogramma in de techniek van het verkoopgesprek laten volgen. Binnen 9 maanden is dit gerealiseerd.  Begeleiden van het personeel bij het verwerkelijke van de missie en doelstellingen, door 1 x per maand in het overleg de resultaten van afgelopen maand en plannen voor aankomende maand te bespreken.  In het maandelijks overleg met het personeel naar knelpunten kijken binnen de organisatie en deze doorspelen naar de rayonmanager.


Download ppt "Een voorbeeld. Het tuincentrum : “ Alles buiten ” met vestigingen door het hele land met name in de kleinere steden."

Verwante presentaties


Ads door Google