De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Weet je dat mensen die overkomen als zeer sterk, vaak in werkelijkheid zwak en zeer ontvankelijk zijn? Weet je dat mensen die veel bezig zijn met de bescherming.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Weet je dat mensen die overkomen als zeer sterk, vaak in werkelijkheid zwak en zeer ontvankelijk zijn? Weet je dat mensen die veel bezig zijn met de bescherming."— Transcript van de presentatie:

1 Weet je dat mensen die overkomen als zeer sterk, vaak in werkelijkheid zwak en zeer ontvankelijk zijn? Weet je dat mensen die veel bezig zijn met de bescherming van anderen, vaak meer nodig hebben dat anderen hen beschermen?

2 Weet je dat de moeilijkste dingen om te zeggen zijn: Ik hou van je.Ik hou van je. Het spijt me.Het spijt me. Help me.Help me.

3 Weet je dat mensen die zich in het rood kleden vaak het meeste zelfvertrouwen hebben? Weet je dat mensen die zich in het geel kleden het meest van hun schoonheid genieten?

4 Weet je dat mensen die zich in het zwart hullen, vaak het meeste smeken om aandacht? Wist je dat, wannneer je iemand helpt, de hulp in tweevoud terugkomt?

5 Wist je dat het gemakkelijker is om iets wat je op je hart hebt te vertellen in een brief dan in iemands gezicht? Maar wist je ook dat het meer waarde heeft als je het gewoon vertelt? Wist je ook dat, wanneer je iemand oprecht iets vraagt, je wensen eerder worden vervuld?

6 Wist je ook dat je je dromen tot werkelijkheid kunt doen komen als je er om vraagt, zoals verliefd worden, gezond blijven, rijk worden? Je zult verrast zijn wat het lot voor je in petto kan hebben als je oprecht bent.

7 Maar geloof niet alles wat ik hier vertel, voordat je het voor jezelf hebt uitgeprobeerd, als je iemand kent die hulp nodig heeft en je helpt ook daadwerkelijk, zul je beleven dat je goedheid in veelvoud naar je terugkomt.

8 Vandaag is de vriendschapsboodschap in jouw bezit, stuur het naar alle echte vrienden (ook naar mij als ik je vriend ben). Wees niet bedroefd als mensen het niet naar jou terugsturen, Je zult ervaren dat je altijd nog andere mensen kunt verblijden.

9

10 Dit is wat je moet doen: Stuur dit naar al je vrienden! Maar, doe het binnen een half uur nadat je deze boodschap opende!

11 Doe NU een wens Doe het NU, Dit is je laatste kans!!

12 ik hoop dat je een wens hebt gedaan. Stuur dit nu door aan al je vrienden. 1 persoon~ je wens zal binnen een jaar vervuld worden1 persoon~ je wens zal binnen een jaar vervuld worden 3 personen~6 maanden3 personen~6 maanden 5 personen~ 3 maanden5 personen~ 3 maanden 6 personen~ 1 maand6 personen~ 1 maand 7 personen~ 2 weken7 personen~ 2 weken 8 personen ~ 1 week8 personen ~ 1 week 9 personen~ 5 dagen9 personen~ 5 dagen 10 personen~ 3 dagen10 personen~ 3 dagen 12 personen~ 2 dagen12 personen~ 2 dagen 15 personen~ 1 dag15 personen~ 1 dag 20 personen~ 3 uur20 personen~ 3 uur

13 *** Als je dit vernietigd na het lezen… zul je een jaar lang ongeluk kennen. Maar als je het naar (tenminste) twee vrienden stuurt… zul je 3 jaren van goed geluk kennen!!! ***

14 PPS: Belleke Vertaling: Wijnand


Download ppt "Weet je dat mensen die overkomen als zeer sterk, vaak in werkelijkheid zwak en zeer ontvankelijk zijn? Weet je dat mensen die veel bezig zijn met de bescherming."

Verwante presentaties


Ads door Google