De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

1 Digitalisering in Europees perspectief Veranderende context... veranderende vaardigheden? New skills for new jobs is het EU-credo.

Verwante presentaties


Presentatie over: "1 Digitalisering in Europees perspectief Veranderende context... veranderende vaardigheden? New skills for new jobs is het EU-credo."— Transcript van de presentatie:

1 1 Digitalisering in Europees perspectief Veranderende context... veranderende vaardigheden? New skills for new jobs is het EU-credo

2 2 Next generation We zijn het tijdperk van de “Learning Society” binnengegaan, mogelijke gemaakt door een rijke digitale omgeving die gekenmerkt wordt door de voordelen van social networking En bovenal er is een nieuwe generatie digital natives De digitale leerder van de 21 ste eeuw bepaalt in toenemende mate de agenda en vraagt een eigentijdse set competenties voor leven en werk New millennium learners mogen dan digitaal “geboren” zijn maar dat wil niet zeggen dat ze per definite ook effectief en adequaat leren

3 3

4 4 De nieuwe beleidsagenda voor de EU

5 5

6 6

7 7


Download ppt "1 Digitalisering in Europees perspectief Veranderende context... veranderende vaardigheden? New skills for new jobs is het EU-credo."

Verwante presentaties


Ads door Google