De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

1 CORPORATEi FINANCE.. 2 FINANCE Welkom bij Solar Finance. Solar Finance is een internationaal werkend onafhankelijke adviseur gespecialiseerd in corporate.

Verwante presentaties


Presentatie over: "1 CORPORATEi FINANCE.. 2 FINANCE Welkom bij Solar Finance. Solar Finance is een internationaal werkend onafhankelijke adviseur gespecialiseerd in corporate."— Transcript van de presentatie:

1 1 CORPORATEi FINANCE.

2 2 FINANCE Welkom bij Solar Finance. Solar Finance is een internationaal werkend onafhankelijke adviseur gespecialiseerd in corporate finance-vraagstukken voor zonne-energie- installaties. Wij adviseren bij investerings- en financieringsvraagstukken voor zowel installaties op daken als professionele zonne-energieparken en leveranciers/installateurs, in Nederland en in het buitenland. Onze expertise U heeft behoefte aan de beste service, waarbij uw investerings- en financieringsvraagstukken kostenefficiënt en adequaat worden opgelost. Ons team biedt een uitstekende mix van kennis, ervaring en vaardigheden. Daarmee staan wij voor een excellente uitvoering, maar tegelijkertijd waarborgen wij een efficiënt proces waarbij wij u ontlasten. Focus, daadkracht en service: waar u behoefte aan heeft, wat wij leveren. Netwerk In samenwerking met Solar Insurance & Finance beschikt u over een uitgebreid netwerk van enerzijds installateurs en fabrikanten en anderzijds financiers en investeerders. Een netwerk waarmee wij snel en adequaat kunnen schakelen om u te ondersteunen. Wat ons uniek maakt Onze uitzonderlijke kennis van zonne-energie en uitgebreide ervaring in financieringsvraagstukken maakt ons uniek in de markt. In combinatie met ons netwerk verlenen wij u full service dienstverlening, op maat gesneden.

3 3 Fusies & overnames Searches naar fusie en overnamekandidaten Waardebepalingen Onderhandelingen Financial due diligence Procesmanagement Internationaal netwerk voor renewable energy  Solar Finance heeft uitgebreide ervaring met het begeleiden van fusies en overnames. Gecombineerd met de expertise in de PV-markt bent u gegarandeerd van een optimaal proces waarin uw belangen het best vertegenwoordigd worden. Offbalance financieringen Operational- en capital leaseproducten Flexibiliseren uw cashpositie Vergroten de haalbaarheid Meer rendement uit uw investering  Solar IF bemiddelt tussen bedrijven en aanbieders van financierings- producten. Complexe producten waarbij kleine verschillen grote gevolgen kunnen hebben. Financial engineering Investeringsfondsen Garantiefondsen Leaseconstructies  De markt voor PV-systemen is relatief nieuw en biedt tal van mogelijkheden voor financiële structurering. Met onze kennis en ervaring assisteren wij u in het opzetten van de optimale structuur om uw financiële mogelijkheden ten volle te benutten. Projectfinanciering Speciale bancaire financieringen Op maat gemaakt, zonder of met beperkte zekerheden, en mogelijk met bijzondere aflossingsschema´s Al dan niet gecombineerd met het aantrekken van eigen vermogen.  Wij richten ons op een gezonde financieringsstructuur, die bij uw organisatie past en u niet voor onverantwoorde risico's plaatst. Solar IF adviseert bij elke mogelijke structuur en faciliteit voor projectfinanciering, specifiek gericht op uw situatie. Ons assortiment Wij hebben een uitgebreid assortiment aan producten om u te helpen bij uw investering en/of financiering. Voor iedereen, zowel MKB als corporate, hebben wij een oplossing!

4 4 CONTACTGEGEVENS JAAP DE JONG jaap.dejong@solarif.com +31 (0)6 127 96 856 HEIN STOOPS hein.stoops@solarif.com +31 (0)6 132 24 551 HARRY WOLKENFELT harry.wolkenfelt@solarif.com +31 (0)6 101 25 563


Download ppt "1 CORPORATEi FINANCE.. 2 FINANCE Welkom bij Solar Finance. Solar Finance is een internationaal werkend onafhankelijke adviseur gespecialiseerd in corporate."

Verwante presentaties


Ads door Google