De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Greenpoort De betekenis er van.. Wat heb je er aan? Werk voor vergaderaars Kansen voor adviesbureau ‘s Dikke rapporten.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Greenpoort De betekenis er van.. Wat heb je er aan? Werk voor vergaderaars Kansen voor adviesbureau ‘s Dikke rapporten."— Transcript van de presentatie:

1 Greenpoort De betekenis er van.

2 Wat heb je er aan? Werk voor vergaderaars Kansen voor adviesbureau ‘s Dikke rapporten.

3 Wat heeft het opgeleverd? Betere toepassing van de Glasregeling Regeling voor voormalige bedrijfswoningen. Regeling voor Watercompensatie 4 miljoen subsidie voor de oostelijke rondweg

4 Waar wordt aangewerkt? Reconstructieregeling Uniforme regels in bestemmingsplannen Ruimte voor handelsbedrijven Zo nodig extra ruimte voor de teelt Verbetering wegenstructuur Waterkwaliteit en waterkwantiteit Kwaliteit van het landschap Recreatie en toerisme Aantrekken extra subsidiegelden.

5 Zijn er ook negatieve kanten aan de Greenpoort? Ontwikkelingen kunnen conflicteren met bewoners belangen. Geen ruimte voor andere functies dan sierteelt en daaraan verbonden bedrijven. Landschap verandert er door.

6 Regio Boskoop zonder Greenpoort Ontwikkeling in de bedrijfstak valt stil Er komen andere functies in het gebied Boomteelt Nederland verliest haar belangrijkste centrum Verlies werkgelegenheid Bekendste boomteeltcentrum ter wereld brokkelt af.


Download ppt "Greenpoort De betekenis er van.. Wat heb je er aan? Werk voor vergaderaars Kansen voor adviesbureau ‘s Dikke rapporten."

Verwante presentaties


Ads door Google