De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Bell X1 in de Amstelkerk. Wat zijn de verwachtingen voroaf? Wat is je ervaring geweest? Wat is het verschil tussen deze twee?

Verwante presentaties


Presentatie over: "Bell X1 in de Amstelkerk. Wat zijn de verwachtingen voroaf? Wat is je ervaring geweest? Wat is het verschil tussen deze twee?"— Transcript van de presentatie:

1 Bell X1 in de Amstelkerk. Wat zijn de verwachtingen voroaf? Wat is je ervaring geweest? Wat is het verschil tussen deze twee?

2 Verwachtingen 2 verschillende verwachtingen Intieme set met enkele mensen en heel weinig instrumentale opzet Verbouwde kerk die nu eigenlijk een zaaltje is (net als Paradiso zelf)

3 Ervaring Kerk, groot oppervlak, zitplaatsen Goede sfeer, intiem maar net niet intiem genoeg Aanrader voor wat ‘grotere’ bands in akoestische setting

4 Verschil Het was een middenweg tussen mijn verwachtingen Intiemer dan de ‘grote verwachting’ Minder intiem dan de ‘kleine verwaching’

5 The end! Thanks for listening! Door Karlijn Dado. CO1C.


Download ppt "Bell X1 in de Amstelkerk. Wat zijn de verwachtingen voroaf? Wat is je ervaring geweest? Wat is het verschil tussen deze twee?"

Verwante presentaties


Ads door Google