De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Seizoen 2010 - 2011 Met onderstaande informatie willen wij je vast een idee geven wat je volgend jaar van ons kunt verwachten. Start nieuw seizoen De schoolvakanties.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Seizoen 2010 - 2011 Met onderstaande informatie willen wij je vast een idee geven wat je volgend jaar van ons kunt verwachten. Start nieuw seizoen De schoolvakanties."— Transcript van de presentatie:

1 Seizoen 2010 - 2011 Met onderstaande informatie willen wij je vast een idee geven wat je volgend jaar van ons kunt verwachten. Start nieuw seizoen De schoolvakanties eindigen op maandag 23 augustus (basisscholen) en maandag 30 augustus (middelbare scholen). In deze weken starten ook de trainingen, voor de D vanaf de 23ste en voor ABC vanaf de 30ste. Omdat veel van onze trainers zelf jeugdleden zijn, zijn we afhankelijk van hun roosters voordat wij de trainingen kunnen gaan plannen. Zodra deze bekend zijn, worden ze op de site gepubliceerd. De competitie begint voor de D teams op 4 september en voor de ABC teams op 11 september. Op 4 september organiseren we voor de ABC teams een Bosuitwisseling. Op 27 (avond) tot en met 29 augustus is het Hurley terrein gesloten in verband met het Seniorentoernooi. Trainingscoördinatoren Deze trainingscoördinatoren begeleiden onze jeugdtrainers: Algemeen coördinator jeugd: Bert Vreeken Jongste jeugd: Frank van Rossum Opleidingscoördinator: Bob Henfling Voor tophockey is Bas Bruin het aanspreekpunt. We wensen je alvast een fijne vakantie en tot in september! 26 juni startdag seizoen 2010-2011 Nog een paar weken en dan komt de zomervakantie er al weer aan. De D, C en B teams hebben nog een Hurley toernooi en dan zit het seizoen erop. Uiterlijk 20 juni teamindelingen op de Hurley site De selecties van een aantal categorieën vinden nog plaats, naar verwachting kunnen we je uiterlijk 20 juni laten weten in welk team je speelt. Startdag 26 juni Om met je (nieuwe) teamgenoten kennis te maken en vooral ook om onderling afspraken te maken, organiseren we ook dit jaar weer een startdag voor de zomervakantie. Dit is iedereen vorig jaar goed bevallen. Niet alleen voor de teamleden, maar ook voor ouders! We vragen je ook om je ouders mee te nemen. Jouw team heeft ze hard nodig om te helpen met het rijden naar uitwedstrijden, te fluiten als scheidsrechter, het team te begeleiden, te coachen of misschien zelfs te trainen! Teams met enthousiaste en actieve ouders en leden functioneren en presteren het best. Hoe laat verwachten we je? De tijden worden op de Hurley site gepubliceerd. Houd deze dus goed in de gaten!

2 Hurley is Top- en Breedtehockey Tophockey gaat om presteren. Hurley wil mee doen met de beste clubs van Nederland. Natuurlijk moet het in de top ook leuk zijn, maar de benadering is veel serieuzer. We hebben daarvoor een speciale Tophockey commissie die al begint met het opleiden van onze leden vanaf de D categorie. Talenten van andere clubs kunnen alleen instromen als ze echt goed zijn! De opstelling van het team is erop gericht om te winnen. Lijnteams ( A1 t/m D1) vormen de tophockeyteams. D3 en de achttallen E worden er sinds vorig jaar ook bij getrokken en krijgen extra aandacht. Zij vormen de zogenaamde opleidingsteams. Bij breedtehockey willen we iedereen op het juiste niveau laten spelen, maar staat plezier in het spel en groepsgevoel voorop. Het doel is om met de 2 e teams in de 1 e klasse te spelen of zelfs topklasse, met de 3 e teams in de 2 e klasse en de 4 e teams 2 e of 3 e klasse. Overige teams moeten gedurende het seizoen zichtbaar beter gaan spelen. Iedereen traint 2 keer, De ABC 2 e teams in teamtrainingen, de overige ABC teams in 1 teamtraining en 1 circuittraining. De D teams hebben twee teamtrainingen. Jouw team De leden vormen samen met hun ouders een team. HURLEY schept de mogelijkheden om lekker en goed te kunnen hockeyen. De trainingen, trainers en de wedstrijdorganisatie worden vanuit de club geregeld. De lijnteams hebben een eigen trainer/ coach vanuit de club. Bij de breedteteams is het vaak een van de ouder die coacht. Bijdrage van ouders is hard nodig! Zonder ouders kan het team niet goed functioneren. Denk aan: teambegeleider (mail rondsturen over de a.s. wedstrijd, rijschema en fruitrooster, initiatief teamuitje) coach en / of trainer fluiten: per team hebben we minstens 4 ouders nodig in het bezit van een kaart. Alle thuiswedstrijden moeten door twee ouders worden gefloten! Voor ouders zonder kaart start er in september een scheidsrechterscursus. Geef vast op de startdag aan als je deze wilt volgen! Op de zaterdag bij toerbeurt de wedstrijdtafel runnen. Vrijwilligers voor activiteiten buiten het team Ouders en jeugdleden zijn hard nodig om andere activiteiten zoals toernooien, feesten, partijen, commissies etc. te versterken. HURLEY dat ben jij! HURLEY is een echte familieclub en dat betekent dat wij allemaal HURLEY zijn. Enthousiaste leden en vooral ook hun ouders zijn onmisbaar om het hockeyseizoen tot een sportief succes te maken. Kloppen je gegevens niet? Via de site kun je je gegevens aanpassen. Je inlogcode staat op de factuur. Je kunt deze ook opvragen via ledenadministraie@hurley.nl ledenadministraie@hurley.nl Tip als je bent ingelogd: Via “Wie doet mee” kun je makkelijk alles organiseren voor je team zonder teveel mailverkeer over en weer.


Download ppt "Seizoen 2010 - 2011 Met onderstaande informatie willen wij je vast een idee geven wat je volgend jaar van ons kunt verwachten. Start nieuw seizoen De schoolvakanties."

Verwante presentaties


Ads door Google