De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

MUSIC Lees de nieuwsbrief op www.entertainmentbusiness.nl.

Verwante presentaties


Presentatie over: "MUSIC Lees de nieuwsbrief op www.entertainmentbusiness.nl."— Transcript van de presentatie:

1 MUSIC Lees de nieuwsbrief op www.entertainmentbusiness.nl

2 WWW.ENTERTAINMENTBUSINESS.NL

3 AANMELDEN NIEUWSBRIEF

4 ONDERZOEKSVRAAG Wat zijn je verwachtingen vooraf? Wat is je ervaring geweest? Wat is het verschil?

5 WAT ZIJN JE VERWACHTINGEN VOORAF? Ik denk dat de site die ik ga bezoeken vooral gericht is op shownieuws en entertainment. Mijn verwachting is dan ook dat deze site ongeveer hetzelfde is als de site van Shownieuws en RTL-Boulevard. Dit zijn sites die ik zelf regelmatig bezoek om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes.

6 DE NIEUWSBRIEF

7  Vooral gericht op shownieuws.  Niet veel verdieping in de geschreven stukken.  Niet veel vernieuwends op de markt.  Veel informatie over verschillende onderwerpen. Zoals games, muziek en film.  Ze gaan verder op de onderwerpen in. Zo schrijven ze niet alleen recensies over games, maar ook echt nieuws over games en in het verlengde ervan. Zoals dit artikel: (zie bronvermelding)  Ook vind ik dat je hier dingen leest die je nergens anders op entertainment sites kunt lezen.  Veel achtergrondinformatie VERGELIJKING Wat zijn je verwachtingen vooraf? Wat is je ervaring geweest?

8 WAT IS HET VERSCHIL?  Ik ben er vooral achter gekomen dat de site niet was, wat ik in eerste instantie in gedachten had. Ik dacht dat het weer zo’n ‘shownieuwssite’ zal zijn. Dit was gelukkig niet het geval. Ze gaan veel dieper op de artikelen in en er staat ook veel achtergrondinformatie bij. Ik had ook verwacht dat het niet veel vernieuwends had te brengen. Dit was in tegenstelling juist wel het geval. Er stonden veel artikels op, die je normaal nooit snel tegen zou komen op een entertainmentsite. Ik ben blij dat ik me heb ingeschreven voor deze nieuwsbrief. Zo blijf ik ook up to date op het game gebied en meer.

9 BRONVERMELDING  Artikel: Http://www.entertainmentbusiness.nl/nieuws/2 012-W38/blokker-trekt-stekker-uit-e- plaza?utm_medium=email&utm_campaign=Ent ertainment+Business+Nieuws+20120918+1501 &utm_content=Entertainment+Business+Nieu ws+20120918+1501+CID_e0b8343ceaa18a7df0 a1995f0ce45e4a&utm_source=CampaignMonitor &utm_term=lees+verder  Site: www.entertainmentbusiness.nl


Download ppt "MUSIC Lees de nieuwsbrief op www.entertainmentbusiness.nl."

Verwante presentaties


Ads door Google