De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Een week het journaal kijken. 13 tot 19 mei 2013.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Een week het journaal kijken. 13 tot 19 mei 2013."— Transcript van de presentatie:

1 Een week het journaal kijken

2 13 tot 19 mei 2013

3 maandag 13 Mei Meer dan 1000 tips bij de politie binnengekomen over de vermiste broertjes Ruben en Julian. Leger bijna klaar met het doorzoeken van de ingestorte kledingfabriek in Bangladesch. Dodental in Bangladesch op 1127 Rijksmuseum trekt na de opening een maand geleden 300.000 bezoekers

4 dinsdag 14 Mei Jeugdinstanties gaan allemaal hetzelfde doen om misbruik op dezelfde manier aan te pakken. Meerderheid 2 de kamer wil dat minister Kamp uitlegt geeft over groene stroom de aanleiding is een paginagrote advertentie van een energie maatschappij. In opsporing verzocht wordt aandacht geschonken aan de broertjes Ruben en Julian. Kandidaat verkiezing in Pakistan eist hertelling. Anouk door naar de finale van het Eurosongfestival.

5 Woensdag 15 Mei Minister Kampus voorzichtig optimistisch na de laatste cijfers van het CBS over de economie. Geweld in Eindhoven op een man, daar worden 4 jongens voor vervolgd, 4 anderen zijn niet langer verdachten. Eric van Tijn en Corland Maas zijn uit de vakjury van het songfestival. Onbemand vliegtuig gelanceerd.

6 donderdag 16 Mei Nieuwbouw huurwoningen stort over een paar jaar in. Een oorlogsverklaring aan het rechtsysteem met koffieshophouders. Bangladesh en Birma zijn mensen op de vlucht geslagen voor de Orkaan. Koning Willem-Alexander en Koningin Maxima hebben de appeltjes van Oranje uitgereikt.

7 vrijdag 17 Mei Minister Opstelten maakt zich zorgen over de vergrijzing binnen de politie. Opnieuw problemen op het VU medisch centrum in Amsterdam. Discriminatie van homo’s, lesbiennes en transseksuelen komt veel voor in de Europese Unie. ABN AMRO heeft last van de zwakke economie.

8 zaterdag 18 Mei Steeds minder club in het betaald voetbal krijgen financiële steun van de gemeente. Ruben en Julian zouden onder het toezicht van bureau jeugdzorg zijn geplaatst. De kindjes zijn dood gevonden in een meer. Oosten van de VS zijn 60 mensen gewond geraakt bij een treinongeluk. Hevige voetbalrellen in Madrid.


Download ppt "Een week het journaal kijken. 13 tot 19 mei 2013."

Verwante presentaties


Ads door Google