De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Inhoudsopgave Dit zijn mijn hoofdstukken: 1.Hoe kom je in een jeugdgevangenis? 2.Jongeren en strafrecht. 3.In de cel. 4.Bureau halt. 5.Jeugdgevangenis.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Inhoudsopgave Dit zijn mijn hoofdstukken: 1.Hoe kom je in een jeugdgevangenis? 2.Jongeren en strafrecht. 3.In de cel. 4.Bureau halt. 5.Jeugdgevangenis."— Transcript van de presentatie:

1

2 Inhoudsopgave Dit zijn mijn hoofdstukken: 1.Hoe kom je in een jeugdgevangenis? 2.Jongeren en strafrecht. 3.In de cel. 4.Bureau halt. 5.Jeugdgevangenis in Spijkenisse. Vragen.

3 1. Hoe kom je in een jeugdgevangenis? Brandstichten Inbreken Bedreigen Mishandelen Vermoorden

4 2. Jongeren en strafrechten Kinderen onder de 12 jaar geen straf Tussen 12 en 18 jaar in jeugdgevangenis Ouders gebeld Rapport naar Bureau Halt

5 3. In de cel Gevangenis groot hek met prikkeldraad Ramen hebben tralies Kleine kamers Strenge regels

6 4. Bureau halt Bepaalt de taakstraf Of boete betalen Kinderrechter

7 5. Jeugdgevangenis in Spijkenisse Hartelborgt

8 Vragen 1.Welke dingen moet je hebben gedaan om in de jeugdgevangenis te komen? 2.Hoe oud moet je zijn om in de jeugdgevangenis te zitten? 3.Zitten de kinderen in een kleine of in een grote kamer? 4.Hoeveel keer mag je naar Bureau Halt gaan in 1 jaar? 5.Hoe heet de jeugdgevangenis in Spijkenisse?

9

10


Download ppt "Inhoudsopgave Dit zijn mijn hoofdstukken: 1.Hoe kom je in een jeugdgevangenis? 2.Jongeren en strafrecht. 3.In de cel. 4.Bureau halt. 5.Jeugdgevangenis."

Verwante presentaties


Ads door Google