De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Groep 6 mei 2014 Schoolreis Tuinen Ons werk in de klas Extra hulp.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Groep 6 mei 2014 Schoolreis Tuinen Ons werk in de klas Extra hulp."— Transcript van de presentatie:

1 Groep 6 mei 2014 Schoolreis Tuinen Ons werk in de klas Extra hulp

2 Schoolreis Drievliet Het schoolreisje was leuk we hebben veel gedaan. De meeste kinderen gingen in de Octopus. Andere kinderen gingen in de formule X en de Kwal. Voor die attracties moet je 1,30m tot 1,50m. Aan het eind gingen sommige kinderen naar de 5d film van 12 minuten. We gingen met de bus naar Drievliet en terug naar school.

3 Attractie foto’s

4 De schooltuinen les 1 in de klas begonnen we als allereerst met plankjes verven die staken we in ons tuintje in de grond. De volgende dag gingen we voor het eerst naar de tuintjes. Daar gingen we paadjes stampen, daarna kregen we de uitleg. We begonnen met de tuinkers planten. De tuinkers moest in een speciale vorm worden geplant. Met je vinger moest je eerst bijv. een vormpje tekenen daarna moest je de tuinkers er in strooien.

5 In de eerste tuin les hebben we ook viooltjes geplant. Het viooltje moest je gewoon met een schepje een gat graven. Daar moest je viooltje in. We moesten ook een lente ui De schooltuinen les 5 In de schooltuinen les 5 kregen we een spel ganzenbord mee.

6 Maar we hebben natuurlijk nog veel meer geplant kijk maar eens mee. Aardappelen-uien dit gaan we nog planten Prei-wortel Goudsbloem Radijs bonen Courgette mäis Afrikaantjes zonnebloem Viooltjes Sla Andijvie Tuinkers Lente ui


Download ppt "Groep 6 mei 2014 Schoolreis Tuinen Ons werk in de klas Extra hulp."

Verwante presentaties


Ads door Google