De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De vraag als vertrekpunt ?. ? Het initiatief De kern wordt benoemd maar blijft onbepaald… ‘onderzoek’ in dit voorbeeld is ‘onderzoek’ het initiatief we.

Verwante presentaties


Presentatie over: "De vraag als vertrekpunt ?. ? Het initiatief De kern wordt benoemd maar blijft onbepaald… ‘onderzoek’ in dit voorbeeld is ‘onderzoek’ het initiatief we."— Transcript van de presentatie:

1 de vraag als vertrekpunt ?

2 ? Het initiatief De kern wordt benoemd maar blijft onbepaald… ‘onderzoek’ in dit voorbeeld is ‘onderzoek’ het initiatief we onderzoeken dus het onderzoeken…

3 ? De kern straalt uit en trekt aan Ingrediënten verschijnen…maar zijn nog onbegrepen ‘onderzoek’

4 ? Ingrediënten ordenen zich in interactie De zelfordening geeft een besef van ingrediënt-zijn

5 ? Zelfordeningen zetten zich neer als posities Posities zijn stellingnamen over de kern… ‘onderzoek’= relateren! ‘onderzoek’= verzamelen! ‘onderzoek’= sorteren!

6 Posities komen tot verhouding als invalshoeken voor het benaderen van de kern ? ‘onderzoek’= verzamelen! ‘onderzoek’= sorteren! ‘onderzoek’= relateren!

7 Met telkens nieuwe vragen opnieuw positie bepalen en verbinding maken met de kern ? ‘onderzoek’= relateren! ‘onderzoek’= verzamelen! ‘onderzoek’= sorteren!

8 Oogsten van samenhang Ingrediënten vormen een kloppend geheel

9 Idee en realisatie: Lieke Hoogerwerf Maart 2005


Download ppt "De vraag als vertrekpunt ?. ? Het initiatief De kern wordt benoemd maar blijft onbepaald… ‘onderzoek’ in dit voorbeeld is ‘onderzoek’ het initiatief we."

Verwante presentaties


Ads door Google