De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Gemaakt door : Tara & Sharon. Dit zijn de tips : Tip 1. Laat nooit iets van jezelf op de straat slingeren ruim het gewoon op ! Tip 2. organiseer een sponser.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Gemaakt door : Tara & Sharon. Dit zijn de tips : Tip 1. Laat nooit iets van jezelf op de straat slingeren ruim het gewoon op ! Tip 2. organiseer een sponser."— Transcript van de presentatie:

1 Gemaakt door : Tara & Sharon

2 Dit zijn de tips : Tip 1. Laat nooit iets van jezelf op de straat slingeren ruim het gewoon op ! Tip 2. organiseer een sponser loop voor jullie school om het milieu bewuster te maken. Tip 3. Zie je wat slingeren Ruim het dan eventjes op ! Tip 4. laat elke dag het schoolplein verlossen van de vieze pakjes en troep. Tip 5. Zorg voor meer prullenbakken op school.

3 Dit zijn 5 tips om het milieu beter te maken ! We hopen dat jullie hier iets mee doen want we moeten echt gaan zorgen voor een beter milieu. Want we willen toch niet dat het er zo uit gaat zien ?


Download ppt "Gemaakt door : Tara & Sharon. Dit zijn de tips : Tip 1. Laat nooit iets van jezelf op de straat slingeren ruim het gewoon op ! Tip 2. organiseer een sponser."

Verwante presentaties


Ads door Google