De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Pelosa WELKOM Het zijn niet de sterkste, de slimste of de snelste, maar degenen die zich het beste kunnen aanpassen aan veranderende omstandigheden die.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Pelosa WELKOM Het zijn niet de sterkste, de slimste of de snelste, maar degenen die zich het beste kunnen aanpassen aan veranderende omstandigheden die."— Transcript van de presentatie:

1 Pelosa WELKOM Het zijn niet de sterkste, de slimste of de snelste, maar degenen die zich het beste kunnen aanpassen aan veranderende omstandigheden die overleven - Charles Darwin

2 Pelosa 26 juni 20092 Samenwerkende concurrentie Grote vraagstukken en uitdagingen in een sector kunnen niet door 1 partij worden aangepakt –1982, CD-technologie: innovatie van Philips en Sony. –Computable 30 maart 2000: Philips en Sony starten Trimedia en nodigen concurrenten uit om investeerder te worden. –FD 7 april 2009: Apple's iPhone: Apple heeft hier zelf nauwelijks iets aan geproduceerd. Enkel concept en marketingstrategie. De hard- en software komt van (vele) derde partijen –FD 6 april 2009: Super de Boer koploper met duurzame vis. SdB schakelt bijzonder ongewone mix van organisaties in

3 Pelosa 26 juni 20093 Pelosa en kinderopvang Pelosa is sinds de oprichting van de bdKO hoofdsponsor Pelosa werkt samen met onderzoekbureaus om belangrijke informatie te analyseren Pelosa organiseert studiereizen om kinderopvang in het buitenland te onderzoeken Pelosa + HHB + Exact = Spectrio. Een totaaloplossing voor de kinderopvang.

4 Pelosa 26 juni 20094 Samenwerkingsverbanden bdKO KIK – Kwaliteit in Kinderopvang KindWijzer

5 Pelosa 26 juni 20095

6 Pelosa 26 juni 20096 Netwerken met mensen InfoCaster “Kennis is niet te managen en kennis is alleen kennis als het wordt toegepast of gedeeld.”


Download ppt "Pelosa WELKOM Het zijn niet de sterkste, de slimste of de snelste, maar degenen die zich het beste kunnen aanpassen aan veranderende omstandigheden die."

Verwante presentaties


Ads door Google