De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Wij lopen mee met Walk4Water! Sponsorloop: 10 km Vrijdag 22 maart Middelharnis.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Wij lopen mee met Walk4Water! Sponsorloop: 10 km Vrijdag 22 maart Middelharnis."— Transcript van de presentatie:

1

2 Wij lopen mee met Walk4Water! Sponsorloop: 10 km Vrijdag 22 maart Middelharnis

3 Voor mensen in Afghanistan Doel: € 10.000,- voor drinkwater in Afghanistan Iedere leerling sponsort met de 30 opgehaalde euro’s een medemens voor een jaar schoon drinkwater!

4 Bouwen aan de toekomst door: Waterpompen te herstellen of aan te leggen Latrines aan te leggen Uit te leggen waarom hygiëne zo belangrijk is

5 Tijdens het evenement

6 Loop met een jerrycan water Tijdens de loop kun je ervaren wat het is om voor water te moeten lopen. De laatste 5 kilometer moet je een jerrycan met water dragen. Tijdens de loop worden er activiteiten georganiseerd die met water te maken hebben.

7 Lopen voor water redt levens!

8 Stage uren Er wordt van iedere leerling verwacht dat hij/zij voor € 30,- aan sponsorgeld ophaalt. Hiermee heb je 3 uur van je stage bereikt. Elke € 30,- daarboven voldoet aan 1 uur MAS.

9 Welke uitdaging ga jij aan? 1 nieuwe waterpomp 1 waterpomp wordt gerepareerd 1 Afghaans gezin krijgt toegang tot schoon drinkwater en betere hygiëne 1 Afghaan krijgt toegang tot schoon drinkwater en betere hygiëne De klas met het hoogste sponsorbedrag wint een speciale Walk4Water taart!

10 Loop mee voor drinkwater en betere hygiëne in Afghanistan! Iedereen wordt door ons ingeschreven. Je zal een bevestigingsmail ontvangen, hierdoor weet je dat je bent aangemeld. Inloggegevens krijgen jullie van ons. –Gebruikersnaam: voor en achternaam –Wachtwoord:leerlingnummer Als je inlogt, kun je via 1 klik je vrienden op facebook en twitter vragen je te sponsoren. http://www.youtube.com/watch?v=JQ7ogGphxlU&feature=youtu.be


Download ppt "Wij lopen mee met Walk4Water! Sponsorloop: 10 km Vrijdag 22 maart Middelharnis."

Verwante presentaties


Ads door Google