De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

ORGANISATIE-OPSTELLINGEN HET GEHEEL WAARNEMEN, VANUIT EEN INVOELENDE WAARDERING EN RESPECT VOOR ALLES WAT ER IS EN INVLOED HEEFT OP … BINDINGSASPECTEN.

Verwante presentaties


Presentatie over: "ORGANISATIE-OPSTELLINGEN HET GEHEEL WAARNEMEN, VANUIT EEN INVOELENDE WAARDERING EN RESPECT VOOR ALLES WAT ER IS EN INVLOED HEEFT OP … BINDINGSASPECTEN."— Transcript van de presentatie:

1 ORGANISATIE-OPSTELLINGEN HET GEHEEL WAARNEMEN, VANUIT EEN INVOELENDE WAARDERING EN RESPECT VOOR ALLES WAT ER IS EN INVLOED HEEFT OP … BINDINGSASPECTEN HOOR(T) IK/IEDEREEN ERBIJ? WORD(T) IK/IEDEREEN ERKEND? WAT IS MIJN PLAATS IN HET GEHEEL? VOEL IK MIJ IN/DOOR HET SYSTEEM GEWAARDEERD EN ERKEND? ORDENINGSASPECTEN ZIJN DE KADERS WAARBINNEN IK FUNCTIONEER HELDER EN DUIDELIJK? WIE SCHEPT EIGENLIJK DIE KADERS? KAN IK HET SYSTEEM/HET SYSTEEM MIJ VERTROUWEN? DE BALANS TUSSEN GEVEN & NEMEN KRIJG IK EEN RECHTVAARDIG AANDEEL TERUG VOOR WAT IK GEEF? IS ER AANDACHT VOOR MIJN INSPANNINGEN? DOET HET SYSTEEM EEN ONEVENREDIG BEROEP OP MIJ OF ANDERSOM?

2 VASTOMLIJNDE UITVOERINGSOPDRACHT AFDELINGS CHEF SENIOR WERKVOORBEREIDER MEDIOR UITVOERDER ORDENINGSBALANS? BINDINGSBALANS? BALANS GEVEN & NEMEN?

3 WERK IN UITVOE RING AFDELINGS CHEF SENIOR WERKVOORBEREIDER MEDIOR UITVOERDER ORDENINGSBALANS? BINDINGSBALANS? BALANS GEVEN & NEMEN?


Download ppt "ORGANISATIE-OPSTELLINGEN HET GEHEEL WAARNEMEN, VANUIT EEN INVOELENDE WAARDERING EN RESPECT VOOR ALLES WAT ER IS EN INVLOED HEEFT OP … BINDINGSASPECTEN."

Verwante presentaties


Ads door Google