De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Hoofdtooien Voor de Kennedyschool moesten wij onderzoeken waarvan de hoofdtooi is gemaakt, wie hem draagt en verschillende hoofdtooien bespreken. Aan deze.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Hoofdtooien Voor de Kennedyschool moesten wij onderzoeken waarvan de hoofdtooi is gemaakt, wie hem draagt en verschillende hoofdtooien bespreken. Aan deze."— Transcript van de presentatie:

1 Hoofdtooien Voor de Kennedyschool moesten wij onderzoeken waarvan de hoofdtooi is gemaakt, wie hem draagt en verschillende hoofdtooien bespreken. Aan deze onderzoeks vraag hebben gewerkt: Rio, Nick,Kadijsha Wij hebben de meeste foto’s van internet en hebben informatie van onze ouders en uit boeken.

2 Stamhoofd van de inheemsen

3 Verschillende hoofdtooien
Uit Marocco In Marocco moeten vrouwen voor hun geloof hoofddoekjes dragen. Hun geloof zegt dat de vrouwen hun haar niet mogen laten blootstellen, alleen haar man en kinderen mogen haar haar zien.

4 Verschillende hoofdtooien
Franse eilanden van het Caraibisch gebied. Daar zijn deze hoofddeksels niet verplicht, maar vrouwen en kinderen dragen het voor de sier. En omdat het een traditioneel accessoire( sieraad) is.

5 Verschillende hoofdtooien
Africa In Afrika dragen vrouwen en kinderen dit hoofddeksel, omdat het traditioneel is, het is niet verplicht, maar het is lekker koel. Je kunt hem op verschillende manieren binden.

6 Verschillende hoofdtooien
Aziatische landen In deze landen kan iedereen dit hoofddeksel dragen het is tegen de kou en wordt gebreid of gehaakt.

7 Dit is de vogel, de papegaai, van zijn veren wordt de hoofdtooi van het stamhoofd van de inheemsen gemaakt. De papegaai


Download ppt "Hoofdtooien Voor de Kennedyschool moesten wij onderzoeken waarvan de hoofdtooi is gemaakt, wie hem draagt en verschillende hoofdtooien bespreken. Aan deze."

Verwante presentaties


Ads door Google