De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Voor de Kennedyschool moesten wij onderzoeken waarvan de hoofdtooi is gemaakt, wie hem draagt en verschillende hoofdtooien bespreken. Aan deze onderzoeks.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Voor de Kennedyschool moesten wij onderzoeken waarvan de hoofdtooi is gemaakt, wie hem draagt en verschillende hoofdtooien bespreken. Aan deze onderzoeks."— Transcript van de presentatie:

1 Voor de Kennedyschool moesten wij onderzoeken waarvan de hoofdtooi is gemaakt, wie hem draagt en verschillende hoofdtooien bespreken. Aan deze onderzoeks vraag hebben gewerkt: Rio, Nick,Kadijsha Wij hebben de meeste foto’s van internet en hebben informatie van onze ouders en uit boeken.

2

3  Uit Marocco  In Marocco moeten vrouwen voor hun geloof hoofddoekjes dragen. Hun geloof zegt dat de vrouwen hun haar niet mogen laten blootstellen, alleen haar man en kinderen mogen haar haar zien.

4  Franse eilanden van het Caraibisch gebied. Daar zijn deze hoofddeksels niet verplicht, maar vrouwen en kinderen dragen het voor de sier. En omdat het een traditioneel accessoire( sieraad) is.

5  Africa  In Afrika dragen vrouwen en kinderen dit hoofddeksel, omdat het traditioneel is, het is niet verplicht, maar het is lekker koel. Je kunt hem op verschillende manieren binden.

6  Aziatische landen  In deze landen kan iedereen dit hoofddeksel dragen het is tegen de kou en wordt gebreid of gehaakt.

7 De papegaai


Download ppt "Voor de Kennedyschool moesten wij onderzoeken waarvan de hoofdtooi is gemaakt, wie hem draagt en verschillende hoofdtooien bespreken. Aan deze onderzoeks."

Verwante presentaties


Ads door Google