De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Kledijvoorschriften voor de leerlingen van de 1 ste en 2 de graad.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Kledijvoorschriften voor de leerlingen van de 1 ste en 2 de graad."— Transcript van de presentatie:

1 Kledijvoorschriften voor de leerlingen van de 1 ste en 2 de graad

2 Zo mag het zeker niet!

3 Wat is er precies mis? T-shirt is niet effen wit. Rok en korte broek boven de knie. Blote voeten en sandalen. Hoofddeksels zijn niet toegelaten. Short is niet effen wit of effen donkerblauw.

4 Kledijvoorschriften Broek = - effen donkerblauw, klassieke snit - effen donkerblauwe bermuda Rok = effen donkerblauw, klassieke snit Hemd/polo/t-shirt = - effen donkerblauw of wit met mouwen - jeans is niet toegelaten Trui of sweater = effen donkerblauw of wit

5 Mmmm…is dit dan juist?

6 Neen…zoek de fout! Hemd en polo zijn geen donkerblauw of wit. Hoofddeksels zijn niet toegelaten. !! Uitzondering!! Als je het logo met 2 vingers kan bedekken, is het toegelaten. Deze broek is geen donkerblauw.

7 Ook al is het heel erg warm, t-shirts met spagettibandjes zijn niet toegelaten op school.

8 Zo mag het dus wel!!

9 YES, WE CAN!!

10 Kledijvoorschriften jas en sjaal Jas = effen donkerblauw, wit of zwart (mag ook) Bodywarmer/sjaal = effen donkerblauw of wit

11 Dit zal helaas niet lukken… Niet slecht, maar dat gele t-shirt is geen uniform. En dit ook niet… Deze sjaal is geen effen blauw of wit.

12 Kledijvoorschriften voor de lessen lichamelijke opvoeding Verplicht een grijs t-shirt met embleem van de school aan te kopen.

13 Dit mag je combineren met een lange/korte blauwe, grijze of zwarte broek.

14 Omwille van hygiënische redenen moeten de leerlingen sportschoenen (en sportsokken) dragen die enkel gebruikt worden voor de lessen lichamelijke opvoeding. Dit is geen juiste sportschoen, maar een vrijetijdschoen. Dit is een juiste sportschoen.

15 Niet in orde met je uniform… Als je niet in orde bent met de kledijvoorschriften zal de leerkracht een opmerking plaatsen in je agenda. Indien dit een tweede maal gebeurt, wordt er een strafwerk gemaakt. Wie voor de derde keer in het trimester niet in orde is, moet nablijven. Vanaf dit ogenblik geldt het stappenplan.


Download ppt "Kledijvoorschriften voor de leerlingen van de 1 ste en 2 de graad."

Verwante presentaties


Ads door Google