De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Gedichtendag Op 30 januari 2009Op 30 januari 2009 Was het in basisschool De Wilg gedichtendag.Was het in basisschool De Wilg gedichtendag. Hier komen.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Gedichtendag Op 30 januari 2009Op 30 januari 2009 Was het in basisschool De Wilg gedichtendag.Was het in basisschool De Wilg gedichtendag. Hier komen."— Transcript van de presentatie:

1

2 Gedichtendag Op 30 januari 2009Op 30 januari 2009 Was het in basisschool De Wilg gedichtendag.Was het in basisschool De Wilg gedichtendag. Hier komen alle klassen.Hier komen alle klassen.

3 Het eerste leerjaar Het eerste leerjaar brachten een liedje van plop: De regendans.Het eerste leerjaar brachten een liedje van plop: De regendans. En nog een ander leuk gedichtje waar veel dieren in voor kwamen.En nog een ander leuk gedichtje waar veel dieren in voor kwamen.

4 Het tweede leerjaar Het tweede leerjaar bracht een gedichtje over regendruppels.Het tweede leerjaar bracht een gedichtje over regendruppels.

5 Het derde leerjaar Het derde leerjaar bracht het liedje: Onder moeders’ paraplu. En een gedicht: Regen, klop klop klop en op het strand.Het derde leerjaar bracht het liedje: Onder moeders’ paraplu. En een gedicht: Regen, klop klop klop en op het strand.

6 Het vierde leerjaar Het vierde bracht 3 gedichtjes: De regenworm, zwembad en het kringloopgedicht.Het vierde bracht 3 gedichtjes: De regenworm, zwembad en het kringloopgedicht.

7 Het vijfde leerjaar Het vijfde leerjaar bracht een lang maar leuk gedicht. Met een groot blauw doek met visjes erop.Het vijfde leerjaar bracht een lang maar leuk gedicht. Met een groot blauw doek met visjes erop.

8 Het zesde leerjaar de beste Het zesde leerjaar bracht 3 gedichtjes: Het ventje van zeep, een vis in het water en een zelfgeschreven gedicht; water.Het zesde leerjaar bracht 3 gedichtjes: Het ventje van zeep, een vis in het water en een zelfgeschreven gedicht; water.

9 Einde Geschreven door Karen Stoffelen en Hanne Celens


Download ppt "Gedichtendag Op 30 januari 2009Op 30 januari 2009 Was het in basisschool De Wilg gedichtendag.Was het in basisschool De Wilg gedichtendag. Hier komen."

Verwante presentaties


Ads door Google