De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Jill Dever Dit is een oefenpowerpoint om mijn vaardigheden te testen. Op de volgende dia’s zie je de opdracht. Ook nog wat meer over mijn adres, studiekeuze.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Jill Dever Dit is een oefenpowerpoint om mijn vaardigheden te testen. Op de volgende dia’s zie je de opdracht. Ook nog wat meer over mijn adres, studiekeuze."— Transcript van de presentatie:

1 Jill Dever Dit is een oefenpowerpoint om mijn vaardigheden te testen. Op de volgende dia’s zie je de opdracht. Ook nog wat meer over mijn adres, studiekeuze en hobby’s.

2 De opdracht Maak op basis van een zelf gekozen sjabloon een presentatie van minimum vijf en maximum vijftien dia’s waarin je jezelf voorstelt. Breng daarbij ondermeer je motivatie voor je gekozen studierichting aan bod. Probeer hierin zowel tekst als beeldmateriaal te gebruiken.

3 Mijn adres Thuis: Hulstweg 3 8970 Poperinge Op kot: Peda 1

4 Mijn studiekeuze  Sociaal werk in Kortrijk aan de Ipsoc  Je hebt heel veel keuzes voor later  Maatschappelijk werk  Maatschappelijke advisering  Personeelsdienst  Sociaal-cultureel werk

5 Hobby’s  Zingen  Dansen  Uitgaan ……


Download ppt "Jill Dever Dit is een oefenpowerpoint om mijn vaardigheden te testen. Op de volgende dia’s zie je de opdracht. Ook nog wat meer over mijn adres, studiekeuze."

Verwante presentaties


Ads door Google