De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

In de baai liggen 1969 kalkstenen eilanden, elk met dichte begroeiing op de top. De kalkstenen monolieten rijzen spectaculair op uit de oceaan. Verschillende.

Verwante presentaties


Presentatie over: "In de baai liggen 1969 kalkstenen eilanden, elk met dichte begroeiing op de top. De kalkstenen monolieten rijzen spectaculair op uit de oceaan. Verschillende."— Transcript van de presentatie:

1

2

3 In de baai liggen 1969 kalkstenen eilanden, elk met dichte begroeiing op de top. De kalkstenen monolieten rijzen spectaculair op uit de oceaan. Verschillende van de eilanden zijn hol, met enorme grotten.

4

5

6 Bij enkele van de eilanden bevinden zich drijvende dorpen van vissers die in de ondiepe wateren 200 verschillende soorten vis en 450 verschillende soorten weekdieren vangen....

7 Op sommige eilanden leven dieren,zoals kippen, apen en leguanen...

8 Het omringende land is rijk aan steenkool, die in opdracht van de Vietnamese regering wordt gedolven.

9 In de baai van Ha Long heeft Vietnam diverse zeeslagen gevoerd met haar buren. Tot drie keer toe heeft het Vietnamese leger in het labyrint van waterwegen de Chinezen tegengehouden!!!!!

10 Tijdens de Vietnamoorlog werden door de Amerikaanse marine zeemijnen gelegd in verschillende waterwegen tussen de eilanden. Sommige van deze mijnen vormen nog steeds een risico.

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26 Het is één van de populairste toeristenbestemmingen van Vietnam.


Download ppt "In de baai liggen 1969 kalkstenen eilanden, elk met dichte begroeiing op de top. De kalkstenen monolieten rijzen spectaculair op uit de oceaan. Verschillende."

Verwante presentaties


Ads door Google