De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Glow Eindhoven 2012. Lichtfestival sinds 2006 een evenement waarmee de stad zich op een kwalitatieve en onderscheidende manier kon profileren op het gebied.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Glow Eindhoven 2012. Lichtfestival sinds 2006 een evenement waarmee de stad zich op een kwalitatieve en onderscheidende manier kon profileren op het gebied."— Transcript van de presentatie:

1 Glow Eindhoven 2012

2 Lichtfestival sinds 2006 een evenement waarmee de stad zich op een kwalitatieve en onderscheidende manier kon profileren op het gebied van licht

3 Een moderne, zakelijke en postindustriële plek met vele gezichten en aangezichten: dat is Eindhoven. Onder de titel Façades & faces Deelde een groot aantal lichtkunstenaars hun visie op het thema met de stad Eindhoven.

4 Recencies ‘De ‘wow-factor’ ontbreekt’ en ‘vorig jaar was het mooier en spectaculairder’ zijn veel gehoorde geluiden. “We zijn nu bezig aan het zevende jaar en de grenzen van de mogelijk­heden zijn zo langzamer­ hand wel bereikt. Onze bezoekers zijn de afgelo­pen jaren verwend en vernieuwen en verrassen wordt steeds moeilijker.” Bron: http://www.ed.nl

5 Omroep Brabant Massale opkomst Glow 2012. De één vindt dat 'gezellig', de ander ziet het liever ietsje minder druk. Een bezoekster: "Je kunt je eigen tempo niet bepalen als je van het ene kunstwerk naar het andere loopt. Dat vind ik jammer." Mijn reactie Vorig jaar was het eerst jaar dat ik naar glow ging. Toen was ik echt overrompeld. Ik was echt onder de indruk. Dit jaar viel zeker als ik het vergelijk met vorig jaar een beetje tegen. De drukte hangt af van welk moment je ging. Ik kon inderdaad niet mijn eigen thempo bepalen door de drukte.


Download ppt "Glow Eindhoven 2012. Lichtfestival sinds 2006 een evenement waarmee de stad zich op een kwalitatieve en onderscheidende manier kon profileren op het gebied."

Verwante presentaties


Ads door Google