De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

FAR CRY 3GAMING “speel een game uit de top 100 een aantal uur”

Verwante presentaties


Presentatie over: "FAR CRY 3GAMING “speel een game uit de top 100 een aantal uur”"— Transcript van de presentatie:

1 FAR CRY 3GAMING “speel een game uit de top 100 een aantal uur”

2 Verwachting Ik ben een groot fan van Role Playing Games (RPG’s) en open world games. GTA, Oblivion, Just Cause etc. Far Cry 1 is één van de gaafste spellen die ik heb gespeeld, Far Cry 2 daarentegen viel nogal tegen. De sfeer uit deel 2 was gewoon niet zo lekker. Deel 1 was een zomers eiland, en deel 2 een soort barre woestijn. Maar in deel 3 komt het zomerse eiland gevoel weer terug! Dus ik moest hem spelen.

3 Info Far Cry 3 is een open world first-person shooter, met wat RPG elementen zoals experience points. De game is geproduceerd door Ubisoft. De reviews op gerenommeerde websites (GameRankings, Metacritic) zijn denderend. 90/100 voor de XBOX en PS3 versie en 88/100 voor de PC versie. Eurogamer gaf zelfs een 100/100 omdat volgens hun in Far Cry 3 ALLE beste elementen van open world gaming verwerkt zijn.

4 Eerste indruk Wow. Allereerst de graphics, deze zijn verbijsterend mooi. Ik heb een desktop die ‘ultra’ modus (alle grafische opties op zijn hoogst) aan kan, en dat is toch gelijk genieten! Je valt gelijk in het verhaal en dat is toch best vet. Je bent gevangen genomen op een eiland, maar je breekt uit. Nu moet je terug om je vrienden te redden en daarbij bevrijd je stukje bij beetje het eiland van de terreur.

5 Gameplay De eerste paar uur krijg je veel nieuwe dingen voor je kiezen. Hoe alle besturing werkt, de skill functies, bladeren plukken voor medicijnen, beesten doden om items te maken noem het maar op. Het heeft wel een aantal uur geduurd bij mij voordat ik goed in de routine zat. Als dat eenmaal goed zit dan loopt het spel als een trein. De artificial intelligence (hoe levende beesten en mensen reageren op je acties) werkt top. Je kunt stenen gooien om mensen af te leiden bijvoorbeeld!

6 Achteraf Niet echt achteraf, want ik ben nog lang niet klaar met het spel, maar voor dit verslag het eindrapport. Een denderend spel die alle verwachtingen meer dan waar maakt. Je moet er even voor gaan zitten maar daarna is het echt een heerlijk spel voor een groot publiek!


Download ppt "FAR CRY 3GAMING “speel een game uit de top 100 een aantal uur”"

Verwante presentaties


Ads door Google