De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Technicus U.L.M. vliegtuigen. Een ULM is in zijn oervorm ontstaan toen pioniers enkele tientallen jaren geleden op het idee kwamen om een zeilvliegtuig.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Technicus U.L.M. vliegtuigen. Een ULM is in zijn oervorm ontstaan toen pioniers enkele tientallen jaren geleden op het idee kwamen om een zeilvliegtuig."— Transcript van de presentatie:

1 Technicus U.L.M. vliegtuigen. Een ULM is in zijn oervorm ontstaan toen pioniers enkele tientallen jaren geleden op het idee kwamen om een zeilvliegtuig uit te rusten met een kleine motor. Daarmee was de U.L.M. (Ultra Light Motorised) geboren.

2  Inmiddels zijn er ook ULM’s met hetzelfde besturingssysteem als een gewoon sportvliegtuig, dus met een normaal stel roeren. In zijn huidige vorm is een ULM een eenvoudig vliegtuig met een maximum startgewicht van 450 kg.

3  Door een ULM wordt men in staat gesteld op een verantwoorde wijze en tegen schappelijke kosten de vliegsport te beoefenen. De nieuwste generatie van ULM’s bieden heel wat comfort en lijken heel veel op sportvliegtuigen. Ze zijn alleen lichter, kleiner en goedkoper.

4  De recentste technische ontwikkelingen in de lichte luchtvaart, zoals het gebruik van hightech materialen vinden voornamelijk plaats in de ULM- wereld. De huidige ULM’s zijn helemaal géén vliegende grasmachines meer!

5 Daarom een opleiding bij Syntra Technicus U.L.M. “Ultra Light Motorised” vliegtuigen.  Startdatum: 27 september 2008  Lesdagen: Zaterdag (8:30h – 17:00h) om de 14 dagen  Duur: 2 jaar  Lesplaats: Vliegveld “Aero-Kiewit”  Prijs: € 225 Doelgroep. Deze opleiding richt zich vooral naar toekomstige vliegtuigmecaniciens & piloten die zich willen specialiseren in het monteren (bouwen), herstellen en onderhouden van deze “U.L.M.” toestellen


Download ppt "Technicus U.L.M. vliegtuigen. Een ULM is in zijn oervorm ontstaan toen pioniers enkele tientallen jaren geleden op het idee kwamen om een zeilvliegtuig."

Verwante presentaties


Ads door Google