De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Initiatiefnemers: Philip Idenburg (BeBright) Michel van Schaik (Rabobank)

Verwante presentaties


Presentatie over: "Initiatiefnemers: Philip Idenburg (BeBright) Michel van Schaik (Rabobank)"— Transcript van de presentatie:

1 Initiatiefnemers: Philip Idenburg (BeBright) Michel van Schaik (Rabobank)

2 Hoe ziet de Nederlandse samenleving er in 2025 uit: politiek, economisch, sociaal maatschappelijk? Wat zijn de behoefte wensen van burgers in het algemeen en patiënten in het bijzonder als het gaat om gezondheid en de gezondheidszorg? Wat betekent dit voor de gezondheidszorg, de verschillende sectoren, (zorg)instellingen en professionals? Hoe ziet de Nederland gezondheidszorg er in 2025 uit?? Diagnose 2025 is een scenario toekomstverkenning naar de toekomst van de Nederlandse gezondheidszorg

3

4 Macro economie Politiek

5 € 101 miljard € 121 miljard € 149 miljard € 69 miljard

6 Enkele conclusies: Kostengroei zorg >>> groei van economie (in elk scenario!); Het is niet de vraag óf zal worden ingegrepen, maar hoe en wanneer; Politiek zou leiderschap moeten tonen om het maatschappelijk debat te stimuleren; Alle actoren in het zorgveld moeten leiderschap tonen om via ‘creatieve destructie’ van gevestigde belangen te komen tot waardecreatie voor de patiënt!


Download ppt "Initiatiefnemers: Philip Idenburg (BeBright) Michel van Schaik (Rabobank)"

Verwante presentaties


Ads door Google