De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Deze icoon wordt uitgedeeld aan de horecazaken die gedurende 3 maanden wensen deel te nemen aan ons experiment. Het experiment houdt in dat elke horeca.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Deze icoon wordt uitgedeeld aan de horecazaken die gedurende 3 maanden wensen deel te nemen aan ons experiment. Het experiment houdt in dat elke horeca."— Transcript van de presentatie:

1 Deze icoon wordt uitgedeeld aan de horecazaken die gedurende 3 maanden wensen deel te nemen aan ons experiment. Het experiment houdt in dat elke horeca zaak die zo’n icoon op zijn voordeur plaatst, toestemt dat hun sanitaire mogelijkheden zonder consumptieplicht of betaling mag gebruikt worden. Na 3 maanden worden de betrokken horeca’s bevraagd naar hun bevindingen. Zou een soort aanmoedigingspremie de horecazaken over de streep trekken? Hebben ze last gehad van toilettoeristen? Etc.

2 Voorbeeld Horecazaak

3 Geïnspireerd op gebod- en verbodtekens, wordt deze icoon aan de 5 geselecteerde urinoir gebracht op de rok van het vrouwensilhouet. Op de borsthoogte van het silhouet wordt een stadskaart aangebracht waar de locatie van de dichtst bijzijnde toiletten in een straal van minder van 200m rond het urinoir zijn aangegeven, zoals: Horeca 1: adres + locatie op de kaart Horeca 2: adres + locatie op de kaart P Vrijdagsmarkt: idem Etc.

4

5

6 Voorbeeld Horecazaak

7


Download ppt "Deze icoon wordt uitgedeeld aan de horecazaken die gedurende 3 maanden wensen deel te nemen aan ons experiment. Het experiment houdt in dat elke horeca."

Verwante presentaties


Ads door Google