De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Even voorstellen Onderwijs adviseur Wat is dat?.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Even voorstellen Onderwijs adviseur Wat is dat?."— Transcript van de presentatie:

1 Even voorstellen Onderwijs adviseur Wat is dat?

2 Onderwijs adviseur Wat is dat? “De onderwijsadviseur brengt de mogelijkheden voor het leren van bridge en de doorstroming naar de clubs binnen het district in kaart” “Wil de relatie tussen NBB-Clubs en bridge onderwijs versterken” Een paar kreten uit de functie- omschrijving van de NBB “Zorgt ervoor dat men elkaar weet te vinden” “Verzameld kennis over werving van beginners binnen het district” “Verder wordt van de onderwijsadviseur verwacht de behoefte van clubs in beeld te brengen”

3 Inventariseren van de beschikbare bridgedocenten
“De onderwijsadviseur brengt de mogelijkheden voor het leren van bridge en de doorstroming naar de clubs binnen het district in kaart” Inventariseren van de beschikbare bridgedocenten Inventariseren van de cursussen die gegeven worden, en gaan worden. Zodat die ook op de site van het district vermeld kunnen worden “Wil de relatie tussen NBB-Clubs en bridge onderwijs versterken” Hier heb ik niet zo’n goed beeld bij. Maar misschien een van u?

4 “Zorgt ervoor dat men elkaar weet te vinden”
De clubs zijn op de hoogte gebracht dat dit een taak van de onderwijsadviseur is HvH De (relevante) informatie die ik ga verzamelen, wordt doorgestuurd naar de verenigingen Om dit goed te kunnen doen is het van het grootste belang dat de verenigingen, hier andersom ook aan meewerken!!!

5 Voorbeeld kan hier voor zijn het wervingsproject van BPZ (Zoetermeer)
“Verzameld kennis over werving van beginners binnen het district Voorbeeld kan hier voor zijn het wervingsproject van BPZ (Zoetermeer) Gemeenschappelijke actie van bij elkaar gelegen bridgeclubs. In dit geval Zoetermeer Samenwerking gezocht met de gemeente. (Denken en Doen) Op markten gestaan, flyers, lokale pers e.d. Heeft geresulteerd in ongeveer 60 inschrijvingen voor de beginnerscursus Daarna doorstroming naar startersclub Waarna na (1 jaar?) doorstroming naar een bridgeclub naar keuze.

6 Gedurende 6 avonden 90 minuten les en 90 minuten een halve bridgedrive
“Verder wordt van de onderwijsadviseur verwacht de behoefte van clubs in beeld te brengen” Naar iedere bridgeclub zal een vragenlijst worden gestuurd met betrekking tot de wensen/ideeën die er leven Voorbeeld: Bridgevereniging Berkel heeft verzocht of er cursus gegeven kan worden tijdens de clubavond om het niveau van de “c” lijn te verhogen Gedurende 6 avonden 90 minuten les en minuten een halve bridgedrive Onderwerpen kunnen zijn: Volgbiedingen informatiedoublet uitspelen troefcontract/sanscontract Stayman en Jacoby


Download ppt "Even voorstellen Onderwijs adviseur Wat is dat?."

Verwante presentaties


Ads door Google