De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Voorwoord Wat waren de opdrachten Een plattegrond van Texel Hoe gaan we naar Texel? Informatie over het kamphuis in Texel Hoe gaan we naar de vuurtoren.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Voorwoord Wat waren de opdrachten Een plattegrond van Texel Hoe gaan we naar Texel? Informatie over het kamphuis in Texel Hoe gaan we naar de vuurtoren."— Transcript van de presentatie:

1

2

3 Voorwoord Wat waren de opdrachten Een plattegrond van Texel Hoe gaan we naar Texel? Informatie over het kamphuis in Texel Hoe gaan we naar de vuurtoren Nawoord Einde

4 Waarom hebben we dit onderwerp gekozen? We hebben dit onderwerp gekozen, omdat het ons een interessant onderwerp leek. Ik hoop dat jullie het heel leuk zullen vinden en dit is het resultaat.

5 Opdracht 1: Een locatie in Texel vinden. Opdracht 2: Het vervoeren van goederen naar Texel en het snelst en goedkoopst naar de locatie gaan. Opdracht 3: De afstand en snelheden vanaf de locatie naar de vuurtoren. Opdracht 4: Een leerling heeft een lekke band, 1,4 kilometer voor de vuurtoren. Hoelang duurt hij daarover als hij lopend gaat?

6 LEGENDA

7 Bij de school staat een bus die naar Den Helder rijdt. Vanuit daar nemen we een veerboot naar Texel. Als we daar zijn aangekomen staat daar een bus. Met die bus gaan we vanaf het Hoorntje naar De Koog, en dat is onze locatie. Iedereen draagt zijn eigen tas met slaapzak. En alle boodschappen doen we in Den Haag.

8 Het kamphuis is geopend van maart tot november. Ons kamphuis heeft 9 slaapzalen waar 40 tot 90 personen in kunnen 6 toiletten en douchen 5 zalen 1 grote keuken Totaal: € 2100,- Kamphuis De Zilvermeeuw

9 We gaan met de fiets naar de vuurtoren, die gaan we huren in De Koog. De afstand daarna toe is met de fiets 14 kilometer. Dus doe je daar ongeveer 56 min. a 1 uur over. Doordat een leerling een lekke band krijgt, moet hij 1.4 kilometer vanaf de vuurtoren lopen. Dat duurt ongeveer 1 en een half uur.

10 Kishan: Ik vond het werken met Sebas heel leuk. Het leukste vond ik de PowerPoint presentatie en ik verheug me nu al op de volgende project. Sebas: Ik vond dit project, leuk met Kishan. Alleen de andere projecten vond ik toch wel iets leuker. Dus ik hoop dat we volgende keer weer zo’n leuk project krijgen.

11 Wij hopen dat jullie ons project leuk vonden!!!


Download ppt "Voorwoord Wat waren de opdrachten Een plattegrond van Texel Hoe gaan we naar Texel? Informatie over het kamphuis in Texel Hoe gaan we naar de vuurtoren."

Verwante presentaties


Ads door Google