De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Wie zijn wij? Welkom Wie ben ik en wat is mijn functie (diegene die de presentatie geeft) Wat doen wij in dit bedrijf? Waarom geef ik deze presentatie?

Verwante presentaties


Presentatie over: "Wie zijn wij? Welkom Wie ben ik en wat is mijn functie (diegene die de presentatie geeft) Wat doen wij in dit bedrijf? Waarom geef ik deze presentatie?"— Transcript van de presentatie:

1

2 Wie zijn wij? Welkom Wie ben ik en wat is mijn functie (diegene die de presentatie geeft) Wat doen wij in dit bedrijf? Waarom geef ik deze presentatie? De drie foto’s aan het einde van de presentatie zijn toegevoegd als voorbeeld, het zou leuk zijn als er foto’s werden gebruikt van uw bedrijf.

3 Carrosseriebouw wat is dat?
Opbouw van vrachtwagens en bedrijfsauto’s Alles wat boven het chassis en achter de cabine zit Veel verschillende projecten, elke klant heeft eigen eisen en wensen Teamwork!

4 Leren terwijl je werkt Vier dagen werken en één dag naar school
MBO-opleidingen: carrosseriebouwer (niv. 2) en 1e carrosseriebouwer (niv. 3) Diploma na 2 jaar Met een brede interesse in techniek kom je een heel eind in dit beroep

5 Carrosseriebouw Daar zit toekomst in!
Leerlingen zijn hard nodig Afwisselend werk in teamverband Voor mensen met interesse in techniek

6 Doorgroeimogelijkheden
Na 2 jaar werken als carrosseriebouwer kun je bijleren Mogelijk doorgroeien naar een middenkader functie Leiding geven aan een afdeling

7 Meer weten Kijk op www.vocar.nl/leerlingen/
Hier vind je ervaringen van andere leerlingen, een informatieve film over carrosseriebouw en andere informatie

8

9

10


Download ppt "Wie zijn wij? Welkom Wie ben ik en wat is mijn functie (diegene die de presentatie geeft) Wat doen wij in dit bedrijf? Waarom geef ik deze presentatie?"

Verwante presentaties


Ads door Google