De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Water naar de zee dragen. WCC2011 Het internationale platform waar gouvernementele, technische, commerciële, toeristische, ecologische en erfgoedorganisaties.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Water naar de zee dragen. WCC2011 Het internationale platform waar gouvernementele, technische, commerciële, toeristische, ecologische en erfgoedorganisaties."— Transcript van de presentatie:

1 Water naar de zee dragen

2

3 WCC2011 Het internationale platform waar gouvernementele, technische, commerciële, toeristische, ecologische en erfgoedorganisaties samenkomen Oude en nieuwe kanalen Nieuwste ontwikkelingen rond binnen- en buitenlandse waterwegen en vaarroutes.

4 WCC 2011 onderdeel van IWI - Inland Waterways International, die wereldwijd het behoud, gebruik, ontwikkeling en duurzaam beheer van waterwegen stimuleert. binnenlandse scheepvaart en internationaal transport, pleziervaart, het gebruik van jaagpaden en restauratie van kanalen en watergebonden erfgoed. Internationale kanalenontwikkelingen Uitgelezen gelegenheid om rijke historie en kennis van Nederland op dit gebied onder de aandacht te brengen.

5 Het bestuur van de stichting WCC2011 Dhr. F. Schouten, voorzitter Dhr. M. Gerding, secr./penningmeester Dhr. C. Drost Dhr. P. Nijdam

6 De projectgroep WCC2011 Mevr. M. Schnitker (RCE), projectsecretariaat Dhr. J.P. Janse, projectleider Adviseur: dhr. P. Nijhof (RCE)

7 WCC2011 Voor het eerst in Nederland Noord-Nederland is een goed voorbeeld vanwege het kanalenstelsel, de ontstaansgeschiedenis en de nieuwe ontwikkelingen.

8

9 Het fijnmazige netwerk van waterwegen

10

11 Turfwinning

12

13

14

15 Maar het gaat om meer dan kanalen

16 Om veel meer

17

18

19 versterking van samenwerking tussen de vele verenigingen, stichtingen en belangenverenigingen die zich bezighouden met water en erfgoed. Zien is geloven: naast congreslocatie Martini Plaza te Groningen ook veel werkbezoeken om onderwerpen van dichtbij te beleven. WCC2011

20 Meedoen? Schepen van harte welkom in Groningen zondag 18 september: ‘Schepententoonstelling’ voor publiek aan Hoge en Lage der A en Zuiderhaven. Aanmelden via info@wcc2011.nlinfo@wcc2011.nl Deelname aan conferentie 19 t/m 24 september. Het programma is beschikbaar op www.wcc2011.nl www.wcc2011.nl

21 Mede mogelijk gemaakt door:


Download ppt "Water naar de zee dragen. WCC2011 Het internationale platform waar gouvernementele, technische, commerciële, toeristische, ecologische en erfgoedorganisaties."

Verwante presentaties


Ads door Google