De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Communicatie. Spreuken 25:11-12 Het juiste woord op de juiste tijd is als een gouden appel op een zilveren schaal. Een wijze vermaning voor een luisterend.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Communicatie. Spreuken 25:11-12 Het juiste woord op de juiste tijd is als een gouden appel op een zilveren schaal. Een wijze vermaning voor een luisterend."— Transcript van de presentatie:

1 Communicatie

2 Spreuken 25:11-12 Het juiste woord op de juiste tijd is als een gouden appel op een zilveren schaal. Een wijze vermaning voor een luisterend oor is als een gouden ring, een sieraad van het zuiverste goud.

3 Signaalverstoorders 1.Horen en uitleggen

4 Signaalverstoorders 1.Horen en uitleggen 2.Wat je zegt en wat je bedoelt

5 Signaalverstoorders 1.Horen en uitleggen 2.Wat je zegt en wat je bedoelt 3.Wel praten, maar niet luisteren

6 Signaalverstoorders 1.Horen en uitleggen 2.Wat je zegt en wat je bedoelt 3.Wel praten, maar niet luisteren 4.Onmacht

7 Signaalverstoorders 1.Horen en uitleggen 2.Wat je zegt en wat je bedoelt 3.Wel praten, maar niet luisteren 4.Onmacht 5.Angst voor conflicten

8 Signaalverstoorders 1.Horen en uitleggen 2.Wat je zegt en wat je bedoelt 3.Wel praten, maar niet luisteren 4.Onmacht 5.Angst voor conflicten 6.Zorg voor de ander

9 Signaalverstoorders 1.Horen en uitleggen 2.Wat je zegt en wat je bedoelt 3.Wel praten, maar niet luisteren 4.Onmacht 5.Angst voor conflicten 6.Zorg voor de ander 7.Eigen waarheid absoluut maken

10 Spreuken 25:11-12 Het juiste woord op de juiste tijd is als een gouden appel op een zilveren schaal. Een wijze vermaning voor een luisterend oor is als een gouden ring, een sieraad van het zuiverste goud.


Download ppt "Communicatie. Spreuken 25:11-12 Het juiste woord op de juiste tijd is als een gouden appel op een zilveren schaal. Een wijze vermaning voor een luisterend."

Verwante presentaties


Ads door Google