De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Wat houdt deelname verder nog in ? Samen met de ouders thuis een vragenlijst in te vullen. Tijdens het onderzoek een vragenlijst over recente blootstelling.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Wat houdt deelname verder nog in ? Samen met de ouders thuis een vragenlijst in te vullen. Tijdens het onderzoek een vragenlijst over recente blootstelling."— Transcript van de presentatie:

1 Wat houdt deelname verder nog in ? Samen met de ouders thuis een vragenlijst in te vullen. Tijdens het onderzoek een vragenlijst over recente blootstelling invullen, de ouders krijgen hier geen inzage in.

2 Een computerspel afleggen.

3 Meten en wegen.

4 Wij vragen toestemming om de gegevens van het CLB, centrum voor leerlingen begeleiding, op te vragen. vb. lengte en gewicht, puberteitsontwikkeling

5 Het onderzoek is vertrouwelijk Alle stalen en vragenlijsten krijgen een codenummer en worden vertrouwelijk verwerkt. Nergens moeten namen vermeld worden.

6 Inspanningen worden beloond ! Iedere deelnemer ontvangt uit dank voor zijn medewerking een aankoopbon of cinematickets.

7 Wat met de resultaten ? -Iedere deelnemer krijgt, indien gewenst, zijn persoonlijke resultaten thuis gestuurd. -Alle deelnemers krijgen ook een rapportje met de groepsresultaten. -De groepsresultaten worden daarna ook breed gecommuniceerd -Info kan steeds gevonden worden op de website: www.milieu-en-gezondheid.bewww.milieu-en-gezondheid.be

8 Indien de jongeren niet wil deelnemen ? Indien men niet wil deelnemen zouden wij ook graag de reden kennen, dit zal anoniem gebeuren.

9 Problemen of vragen ? Provinciaal instituut voor Hygiëne Kronenburgstraat 45 2000 Antwerpen Arts: dr. Vera Nelen Sociologe: Els Van de Mieroop Tel: 03-259.12.61 E-mail: els.vandemieroop@pih.provant.beels.vandemieroop@pih.provant.be Medische vragen: Prof. Dr. Nik van Larebeke 0475/44.99.55


Download ppt "Wat houdt deelname verder nog in ? Samen met de ouders thuis een vragenlijst in te vullen. Tijdens het onderzoek een vragenlijst over recente blootstelling."

Verwante presentaties


Ads door Google