De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Opleidingen. Doel? Mensen uit kansengroepen ondersteunen bij het verwerven van competenties die nodig zijn voor het vinden, behouden of verbeteren van.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Opleidingen. Doel? Mensen uit kansengroepen ondersteunen bij het verwerven van competenties die nodig zijn voor het vinden, behouden of verbeteren van."— Transcript van de presentatie:

1 Opleidingen

2 Doel? Mensen uit kansengroepen ondersteunen bij het verwerven van competenties die nodig zijn voor het vinden, behouden of verbeteren van de kwaliteit van tewerkstelling.

3 Voor wie? 2 kansgroepen 1) allochtonen, kortgeschoolden, 50- plussers en personen met een arbeidshandicap. 2) Vluchtelingen, (ex)verslaafden, (ex)gedetineerden, …

4 2008 240 opleidingen 18 364 opleidingsuren

5 Partners? Zowel met overheid, social profit tot profit. Sectorfondsen Andere

6 Werkervaringen

7 Doel? Kans om leerwerkervaring op te doen en daarmee hun kansen op de arbeidsmarkt te verbeteren.

8 Voor wie? Mensen die een relatief grote afstand hebben tot de arbeidsmarkt.

9 Ervaringsactiviteiten Renovatie Houtbewerking Groenopdrachten Poetsopdrachten Fietsherstelling Fietsbewaking Bromfietsherstel Koerierdienst

10 Sociale economie

11 Wat? Allerhande projecten en initiatieven die be­ geleide tewerkstelling aan werkzoekenden uit kansengroepen aanbieden.

12 Doel? Werkzoekenden binnen een begeleide en beschermde werkomgeving te werk stellen.

13 Maatwerk Arbeid op maat: arbeidsproces vertrekt vanuit de capaciteiten van de werknemers en is aangepast aan hun behoeften en mogelijkheden.

14 Trajectbegeleiding

15 Wat? Alle begeleidingsacties die gericht zijn naar werkzoekenden met al doel het begeleiden van cliënten naar een passende tewerkstelling of een andere haalbare activiteit.

16 Voor wie? Werkzoekenden uit kansengroepen: Kortgeschoolden Allochtonen 50-plussers Arbeidsgehandicapten …


Download ppt "Opleidingen. Doel? Mensen uit kansengroepen ondersteunen bij het verwerven van competenties die nodig zijn voor het vinden, behouden of verbeteren van."

Verwante presentaties


Ads door Google