De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Thema van de dienst: Goedheid! De vrucht van de Geest is: goedheid (Galaten 5:22) De woorden van een goed mens zijn als diepe wateren, ze zijn een sprankelende.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Thema van de dienst: Goedheid! De vrucht van de Geest is: goedheid (Galaten 5:22) De woorden van een goed mens zijn als diepe wateren, ze zijn een sprankelende."— Transcript van de presentatie:

1

2 Thema van de dienst: Goedheid! De vrucht van de Geest is: goedheid (Galaten 5:22) De woorden van een goed mens zijn als diepe wateren, ze zijn een sprankelende beek, een bron van wijsheid. (Spreuken 18:4)

3 vrucht van de Geest

4

5 Maar de vrucht van de Geest is liefde, vreugde en vrede, geduld, vriendelijkheid en goedheid, geloof, zachtmoedigheid en zelfbeheersing. Er is geen wet die daar iets tegen heeft. (Galaten 5:22-23)

6 Missionaire strategieën 1.Guerrilla-evangelisatie 2.Zinloze goedheid

7 6/11

8

9

10 zinloze ik ben vóór goedheid

11 GOEDHEID Jezus: koninkrijk van God (Matteüs 5) Jullie licht moet schijnen voor de mensen, opdat ze jullie goede daden zien en eer bewijzen aan jullie Vader in de hemel. Paulus: vrucht van de Geest (Galaten 5)

12 GOEDHEID God is goed! Wees dus volmaakt, zoals jullie hemelse Vader volmaakt is. Kunnen mensen goed zijn? algemene genade wedergeboorte

13 Oefeningen in goedheid 1.Ontdek Gods goedheid 2.Geniet van Gods goedheid 3.Deel Gods goedheid uit

14 Op de website vind je: audio-opnames van de preken uitgeschreven preken om na te lezen gesprekshandreikingen voor kleine groepen ander ondersteunend materiaal www.fonteinkerkhaarlem.nl/jebenteenmooimens


Download ppt "Thema van de dienst: Goedheid! De vrucht van de Geest is: goedheid (Galaten 5:22) De woorden van een goed mens zijn als diepe wateren, ze zijn een sprankelende."

Verwante presentaties


Ads door Google