De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Stage van Audrey, Lisa en Laura De organisatie De organisatie is opgericht omdat ze kinderopvang een onderdeel van de opvoeding en begeleiding van kinderen.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Stage van Audrey, Lisa en Laura De organisatie De organisatie is opgericht omdat ze kinderopvang een onderdeel van de opvoeding en begeleiding van kinderen."— Transcript van de presentatie:

1

2 Stage van Audrey, Lisa en Laura

3 De organisatie De organisatie is opgericht omdat ze kinderopvang een onderdeel van de opvoeding en begeleiding van kinderen erg belangrijk vonden, en graag een veilige plek voor de kinderen wouden maken waar ouders hun kinderen veilig achter kunnen laten. Ook is de organisatie erg klantgericht en speelt in op de ontwikkelingen op de markt. De organisatie is open om 7.00 uur tot 18.00 uur. Natuurlijk zijn de tijden anders bij de oudere kinderen die al naar school gaan.

4 Het werk dat we deden We moesten de kinderen eten geven, uit bed halen en ze een beetje vermaken. Bij het eten geven moet je vooral denken aan: crackertjes smeren en aan ze geven, bij uit bed halen aan: luisteren of ze wakker waren en daarna ze uit bed tillen en bij vermaken: voorlezen etc. Ook haalden we speelgoed uit de speelzaal en we moesten op de kinderen letten.

5 Andere leerzame dingen We leerden dingen over de kinderverzorging en verantwoordelijk te zijn. Maar ook hoe je zo’n belangrijk gesprek moet voeren over je stage, En hoe je moet reageren als de leidinggevende afwezig is. Zulke dingen waren dus erg leerzaam en handig voor als je later moet solliciteren

6


Download ppt "Stage van Audrey, Lisa en Laura De organisatie De organisatie is opgericht omdat ze kinderopvang een onderdeel van de opvoeding en begeleiding van kinderen."

Verwante presentaties


Ads door Google