De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Nummer een. Waarom gaat het toch altijd om wie het beste is Kijkt iedereen altijd naar nummer één Is er iets dat ik niet snap Is er iets dat ik soms mis.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Nummer een. Waarom gaat het toch altijd om wie het beste is Kijkt iedereen altijd naar nummer één Is er iets dat ik niet snap Is er iets dat ik soms mis."— Transcript van de presentatie:

1 Nummer een

2 Waarom gaat het toch altijd om wie het beste is Kijkt iedereen altijd naar nummer één Is er iets dat ik niet snap Is er iets dat ik soms mis Is nummer twee of drie dan niet oké? Waarom gaat het toch altijd om wie het snelste is Waarom is het toch altijd zo’n gezwoeg Gaat er iets boven m’n pet Gaat er iets aan mij voorbij? Is de middenmoot niet goed genoeg Nummer één, nummer twee, drie, vier, vijf Om die hele wedstrijd ga ik heen Nummer één, nummer twee, drie, vier, vijf Ik doe wat ik kan, en daar doe ik het maar mee Waarom gaat het toch altijd om wie het knapste is Waarom is het toch altijd zo’n gevecht Is er iets dat ik niet snap Is er iets dat ik soms mis Is gemiddeld zijn dan echt zo slecht Nummer één, nummer twee, drie, vier, vijf Om die hele wedstrijd ga ik heen Nummer één, nummer twee, drie, vier, vijf Ik doe wat ik kan, en daar doe ik het maar mee Ik won never nooit een keer de eerste prijs Ik stond never nooit niet op de hoogste plek Maar ik hou van al mijn vrienden En zij houden ook van mij Als je dat niet snapt dan noem je mij maar gek! Nummer één, nummer twee, drie, vier, vijf Om die hele wedstrijd ga ik heen Nummer één, nummer twee, drie, vier, vijf Ik doe wat ik kan, en daar doe ik het maar mee

3 Waarom gaat het toch altijd om wie het beste is Kijkt iedereen altijd naar nummer één Is er iets dat ik niet snap Is er iets dat ik soms mis Is nummer twee of drie dan niet oké? Waarom gaat het toch altijd om wie het snelste is Waarom is het toch altijd zo’n gezwoeg Gaat er iets boven m’n pet Gaat er iets aan mij voorbij? Is de middenmoot niet goed genoeg Nummer één, nummer twee, drie, vier, vijf Om die hele wedstrijd ga ik heen Nummer één, nummer twee, drie, vier, vijf Ik doe wat ik kan, en daar doe ik het maar mee Waarom gaat het toch altijd om wie het knapste is Waarom is het toch altijd zo’n gevecht Is er iets dat ik niet snap Is er iets dat ik soms mis Is gemiddeld zijn dan echt zo slecht Nummer één, nummer twee, drie, vier, vijf Om die hele wedstrijd ga ik heen Nummer één, nummer twee, drie, vier, vijf Ik doe wat ik kan, en daar doe ik het maar mee Ik won never nooit een keer de eerste prijs Ik stond never nooit niet op de hoogste plek Maar ik hou van al mijn vrienden En zij houden ook van mij Als je dat niet snapt dan noem je mij maar gek! Nummer één, nummer twee, drie, vier, vijf Om die hele wedstrijd ga ik heen Nummer één, nummer twee, drie, vier, vijf Ik doe wat ik kan, en daar doe ik het maar mee INSTRUMENTAAL


Download ppt "Nummer een. Waarom gaat het toch altijd om wie het beste is Kijkt iedereen altijd naar nummer één Is er iets dat ik niet snap Is er iets dat ik soms mis."

Verwante presentaties


Ads door Google