De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Welcome to another Demension. Ik ben Lars Knoops uit MV 1c. Veel plezier met een rondleiding door mijn huis in een andere demensi.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Welcome to another Demension. Ik ben Lars Knoops uit MV 1c. Veel plezier met een rondleiding door mijn huis in een andere demensi."— Transcript van de presentatie:

1

2 Welcome to another Demension. Ik ben Lars Knoops uit MV 1c. Veel plezier met een rondleiding door mijn huis in een andere demensi.

3

4 De monalisa Schilder: Leonardo Davinci Jaar: 15103 - 15107 Omdat: Ik heb de monaliza gekozen omdat ik het schilderij erg bijzonder vind. Het schilderij heeft iets mistrieeus en wat raars over zich. Verder vind ik de schilder ook facinerend ( De uitvindingen van hem enz..)

5

6 Ascending and Descending Schilder: m.c Escher Jaar: 1960 Omdat: Ik heb dit gekozen omdat het een hee raar schilderij waar bij de schilder een aanpassing heeft gemaakt aan het perspectief waardoor je niet kunt zien ofdat de mensen alsmaasr naar boven of naar beneden lopen.

7

8 Death Note Schilder: Takashi Obata Jaar: 2003 Omdat: omdat het schilderij prachtig gemaakt is en een goed beeld geeft van de anime. Death Note is een zeer goed uitgewerkte, diepgaande en intiligente anime over een jongen die een boek vind waar mee hij iedereen kan doden door hun naam er in te zetten. Hij wil hiermee god zijn en de wereld veranderen en zo alle slechte mensen doden.

9

10 Waterfall Schilder: m.c Escher Jaar: 1961 Omdat: Het dit weer een schilderij is dat heel interesant is. Hierbij stroomt water naar boven op een manier dat het er heel raar uit ziet. Ik vind het hierbij altijd interesant om uit te zoeken waar de (fout) in het schilderij zit.

11

12 The Scream. Schilder: Edvard munch Jaar: 1982 Omdat: het opnieuw een facinerend kunstwerk is waar een duivelse tint aan zit. En ik vind dat de schilder dat gevoel goed overbrengt.

13


Download ppt "Welcome to another Demension. Ik ben Lars Knoops uit MV 1c. Veel plezier met een rondleiding door mijn huis in een andere demensi."

Verwante presentaties


Ads door Google