De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Lesley Legrand.  Ik ben 25 jaar  Ik heb er een opleiding morele begeleiding en geaggregeerde in de moraalwetenschappen opzitten  Mijn werkervaring.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Lesley Legrand.  Ik ben 25 jaar  Ik heb er een opleiding morele begeleiding en geaggregeerde in de moraalwetenschappen opzitten  Mijn werkervaring."— Transcript van de presentatie:

1 Lesley Legrand

2  Ik ben 25 jaar  Ik heb er een opleiding morele begeleiding en geaggregeerde in de moraalwetenschappen opzitten  Mijn werkervaring bestaat uit een job in het onderwijs, een job in de uitzendsector en in de horeca  Ik woon momenteel samen met mijn vriend in Gent en in januari verwachten we ons eerste kindje

3  Ik hou ervan om plezier te maken, uitstapjes te plannen, een avondje gezellig thuiszitten, en van reisjes!

4  Door mijn vorige opleiding in de moraalwetenschappen heb ik al een stevige achtergrond in de menswetenschappen, maar een master is voornamelijk theoriegericht. Tijdens het solliciteren merkte ik toch dat ik voornamelijk een job zoek met afwisseling en contact met mensen. Een job waar ik mensen verder op weg kan helpen.

5  Daar miste ik wat voeling met het werkveld en met de praktische methodieken, die ik door theoretische vrijstellingen dit jaar ook al kan volgen in de opleiding bachelor in het sociaal werk. Ik volg een samengesteld programma met heel wat vrijstellingen.


Download ppt "Lesley Legrand.  Ik ben 25 jaar  Ik heb er een opleiding morele begeleiding en geaggregeerde in de moraalwetenschappen opzitten  Mijn werkervaring."

Verwante presentaties


Ads door Google