De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Zoombinies Je moet de zoombinies helpen hun vrienden te redden. Uit de misterieuze grot waarin ze zijn opgesloten. Je moet de zoombinies door de spannende.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Zoombinies Je moet de zoombinies helpen hun vrienden te redden. Uit de misterieuze grot waarin ze zijn opgesloten. Je moet de zoombinies door de spannende."— Transcript van de presentatie:

1

2 Zoombinies

3 Je moet de zoombinies helpen hun vrienden te redden. Uit de misterieuze grot waarin ze zijn opgesloten. Je moet de zoombinies door de spannende reddingoperaties veel puzzels en raadsels heen leiden. Elke puzzel die je oplost word gevolgd door een nieuwe en nog moeilijker opdracht. En iedere missie bestaat uit nog meer nieuwe games die je hersens laten kraken!!!!

4 We hebben dit spel gekozen omdat er hele leuke animaties zijn. En er zijn steeds andere levels en opdrachten. Met de vraag teken leggen ze uit hoe het spel moet

5 Er zijn nog meer spellen van zoombinies

6

7

8

9

10

11 Stem op ons


Download ppt "Zoombinies Je moet de zoombinies helpen hun vrienden te redden. Uit de misterieuze grot waarin ze zijn opgesloten. Je moet de zoombinies door de spannende."

Verwante presentaties


Ads door Google