De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Dankbaar aandenken aan OPHELIE DU MAS REGAIN Maart 1998 – september 2006 Stammoeder van de bruine standaard poedels van de kennel FROM OLIONSHOUSE.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Dankbaar aandenken aan OPHELIE DU MAS REGAIN Maart 1998 – september 2006 Stammoeder van de bruine standaard poedels van de kennel FROM OLIONSHOUSE."— Transcript van de presentatie:

1 Dankbaar aandenken aan OPHELIE DU MAS REGAIN Maart 1998 – september 2006 Stammoeder van de bruine standaard poedels van de kennel FROM OLIONSHOUSE

2 Ze kwam toen de dagen verlengden, De intensiteit nam toe met haar komst. Ze bloeide open en haar schoot verwekte nieuw leven. De tijd ging en niemand telde hem af. Ze ging toen de dagen verkorten, Het pittige nam af met haar vertrek. Ze verwelkte en haar naam verwekte nieuwe pijn. De tijd kwam en niemand wachtte hem af.

3 Ophelie je kwam op 16 januari 2000 heel onverwachts in ons leven. Je toonde ons hoe dapper en hoe soepel een poedel zich in een nieuwe thuis kan aanpassen. Met Vodoo, je eerste speelmakker en voorbeeld, bracht je zoveel vreugde in ons huis. Dankzij jou is er nu een fijne bruine lijn van standaard poedels in ons land. Ophelie, toffe mie, Ophelei, Ophellof, Je ging op 23 september 2006 heel onverwachts uit ons leven. Je leert ons nu hoe dapper en hoe soepel wij moeten zijn om ons in een lege thuis aan te passen.. Met al je roedelvrienden trachten we terug vreugde in ons huis te brengen. Omwille van jou is er nu een zoet heimwee in ons hart. Ophelie wij zijn zo dankbaar voor je liefde en je gezelschap. Zo dankbaar omdat jij bij ons wilde zijn! Dank je om een van ons roedelleden te willen zijn. Dank je omdat ik je vrouwtje mocht zijn.


Download ppt "Dankbaar aandenken aan OPHELIE DU MAS REGAIN Maart 1998 – september 2006 Stammoeder van de bruine standaard poedels van de kennel FROM OLIONSHOUSE."

Verwante presentaties


Ads door Google