De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Een lezing over de verschillende manieren om op een vriendelijke manier de buren uit het zicht te krijgen met bomen, struiken of klimplanten.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Een lezing over de verschillende manieren om op een vriendelijke manier de buren uit het zicht te krijgen met bomen, struiken of klimplanten."— Transcript van de presentatie:

1 Een lezing over de verschillende manieren om op een vriendelijke manier de buren uit het zicht te krijgen met bomen, struiken of klimplanten.

2 Carpinus japonica heeft de mooiste vruchten, Carpinus betulus laat zich supergoed snoeien en Carpinus virginiana heeft een goede herfstkleur. Slank opgaande bomen zorgen voor weinig ruimteverlies

3 Carpinus betulus Columnaris is de compacte zuilvorm van de haagbeuk, Frans Fontaine de grotere en de Fastigiata blijft niet slank.

4 Carpinus betulus Fastigiata begint veelbelovend, maar wordt uiteindelijk toch heel breed.

5 Carpinus is ook zeer effectief te snoeien

6 Prunus hillieri ‘Spire’Populus tremula ‘Erecta’Fagus sylvatica ‘Dawyck’

7 Al slingerend omhoog, of hoe klimplanten een ideale zichtbreker kunnen zijn. Ook een lelijke gevel eenvoudig wegtoveren? Let dan nu op…

8 Wilt u de hele lezing? Kijk dan in de agnda of deze al ergens gepland is of vraag deze aan.


Download ppt "Een lezing over de verschillende manieren om op een vriendelijke manier de buren uit het zicht te krijgen met bomen, struiken of klimplanten."

Verwante presentaties


Ads door Google