De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Citysounds City Sounds is een ééndaags, gratis toegankelijk dancefestival op verschillende pleinen in de binnenstad van Tilburg. De podia worden, naast.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Citysounds City Sounds is een ééndaags, gratis toegankelijk dancefestival op verschillende pleinen in de binnenstad van Tilburg. De podia worden, naast."— Transcript van de presentatie:

1

2 Citysounds City Sounds is een ééndaags, gratis toegankelijk dancefestival op verschillende pleinen in de binnenstad van Tilburg. De podia worden, naast het hoofdpodium door City Sounds zelf, gehost door bekende organisaties uit de dansscène. City Sounds wil als springplankfunctie fungeren voor jong Brabants talent uit de dance-scène en op deze manier de infrastructuur voor de dance-scène in Brabant verbeteren. Daarnaast wil City Sounds de binnenstad van Tilburg bij een groot en jong publiek uit Nederland en Vlaanderen bekender maken.

3 Via Del Mondo Via del Mondo is het straattheaterfestival van, voor en door kinderen. Centraal staan de talenten, kunsten, kracht en creativiteit van kinderen in moeilijke omstandigheden. Dit jaar staat Via del Mondo in het teken van 'Straatkinderen wereldwijd'! De van Sesamstraat bekende acteur Hakim treedt op als ambassadeur en zal ook een acte de presence geven. Plan Nederland fungeert als hoofdsponsor van het evenement. Via del Mondo bestaat uit drie hoofdactiviteiten. Viva del Mondo: een divers aanbod in de bibliotheek van Midden-Brabant met onder andere presentaties van jonge wereldartiesten. Parade del Mondo: een kleurrijke parade die aandacht vraagt voor straatkinderen en kinderen in moeilijke omstandigheden wereldwijd. Straattheaterfestival: straatartiesten krijgen de opdracht om binnen het thema van Via del Mondo 'Straatkinderen wereldwijd' een act uit te voeren. Tevens is er een wereld- en informatiemarkt aanwezig.

4 Festipet Het straat- en theaterfestival Festipet staat vooral bekend om het verrassingseffect. Dit tweedaagse festival heeft zich altijd tot doel gesteld om alle theaterdisciplines te presenteren, met naast het bestaande ook bijzondere aandacht voor vernieuwend theater. Dankzij deze speciale mix zal Festipet er ook dit jaar weer in slagen haar bezoekers te verrassen en 'Brabant op Stelten te Zetten'. Het verrassingseffect wordt vooral bereikt door de plots opduikende typetjes en visuele mobiele theateracts. Festipet 2006 zal de zinnen prikkelen door legendes, mythes en sprookjes. Fantasie maakt de geest ruimer, is kort gezegd de filosofie van de organisatie. Dit was nog maar een kleine greep uit het programma, dus het zal duidelijk zijn, op zaterdag 25 en zondag 26 juni komt u naar Udenhout!


Download ppt "Citysounds City Sounds is een ééndaags, gratis toegankelijk dancefestival op verschillende pleinen in de binnenstad van Tilburg. De podia worden, naast."

Verwante presentaties


Ads door Google