De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

SLB/BIO STUDIELOOPBAANBEGELEIDER BEGELEIDER INTEGRALE OPDRACHTEN.

Verwante presentaties


Presentatie over: "SLB/BIO STUDIELOOPBAANBEGELEIDER BEGELEIDER INTEGRALE OPDRACHTEN."— Transcript van de presentatie:

1 SLB/BIO STUDIELOOPBAANBEGELEIDER BEGELEIDER INTEGRALE OPDRACHTEN

2 TAKEN STUDIELOOPBAANBEGELEIDER 1.Taken die voorheen de mentor deed, dus ook contactpersoon voor de ouders. 2.Vertegenwoordiger van de leerlingen binnen de vakgroep Elektrotechniek. 3.Controleert voortgang. 4.Helpt leerlingen bij het vinden van de juiste leerstijl. 5.Aanspreekpunt voor problemen. 6.Helpt bij vinden van de juiste loopbaan.

3 STUDIELOOPBAANBEGELEIDER De studieloopbaanbegeleider is dus de centrale spil in de opleiding van uw zoon. Hij voert regelmatig voortgangsgesprekken. Aan het einde van de studie voert de SLB-er een loopbaangesprek om uw zoon te helpen bij het kiezen van een juiste baan of vervolgstudie. Naast persoonlijke gesprekken zijn er ook groepsgesprekken waarin leerlingen elkaar kunnen helpen bij opdrachten.

4 BEGELEIDER INTEGRALE OPDRACHTEN Vanaf het tweede halfjaar gaan we werken in projecten. In project zullen leerlingen leren eerst te denken en dan te doen. De BIO helpt bij dat denken. Helpt de leerling dus stapsgewijs de projecten te doorlopen. Eerst zal er veel sturing zijn, maar deze zal steeds meer afnemen, uiteindelijk moet de leerlingen projecten zelfstandig kunnen doorlopen.

5 BEWIJSMAP Om zijn voortgang te kunnen aantonen zal de SLB/BIO uw zoon vragen om de bewijsmap. De leerling is verantwoordelijk voor zijn eigen bewijsmap. In de bewijsmap zitten alle producten die zijn gemaakt voor de vakken talen en burgerschap. Daarnaast alle examenproducten. Aan einde van de opleiding beoordeelt de SLB/BIO of de bewijsmap compleet is en alle delen van de opleiding dus zijn doorlopen. Daarna zal de examinator de bewijsmap controleren. Als alles goed en compleet is, volgt het diploma.

6 TOT SLOT Uw zoon houdt de gehele opleiding dezelfde SLB-er. Indeling SLB-groepen Dhr. D. MensingDhr. R. Verhoef Rémy ConenFrank Bijker Jesse EisingaMax Drenth Vincent FeringaReinier Faken Gert HarwigJurian Fransens Patrick KnegtMelvin Hooft Stef LanjouwPaul Kiers Luke MikPascal Komduur Bart MoesKevin Middel Roy OverKevin Moed Henk SchepersJamie Nijholt Michel SchepersRobin Odding Matthijs van der VeldeJori Peters Remco VosJelle Schepers Jessie WesterhofMarijn Vennik Thomas Wegman Jari Zwiers

7 VRAGEN????


Download ppt "SLB/BIO STUDIELOOPBAANBEGELEIDER BEGELEIDER INTEGRALE OPDRACHTEN."

Verwante presentaties


Ads door Google