De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

GELUK   Geluk dat is geen kathedraal misschien een klein kapelletje geen kermis luid en kolossaal misschien een carrouselletje geluk is geen zomer.

Verwante presentaties


Presentatie over: "GELUK   Geluk dat is geen kathedraal misschien een klein kapelletje geen kermis luid en kolossaal misschien een carrouselletje geluk is geen zomer."— Transcript van de presentatie:

1

2 GELUK   Geluk dat is geen kathedraal misschien een klein kapelletje geen kermis luid en kolossaal misschien een carrouselletje geluk is geen zomer van smetteloos blauw maar nu en dan een zonnetje geluk dat is geen zeppelin 't is hooguit 'n ballonnetje.   (Uit: Zo waait de wind)

3 Vriend je hebt iemand nodig stil en oprecht die als het erop aan komt voor je bidt of voor je vecht pas als je iemand hebt die met je lacht en met je grient dan pas kun je zeggen: 'k heb een vriend

4 als je iemand hebt die alles met je deelt de tafel en het bed één die nooit verveelt als je iemand hebt die al je zorgen heelt weet je wat dat zeggen wil weet je wat dat scheelt?

5 je hebt iemand nodig stil en oprecht die als het erop aan komt voor je bidt of voor je vecht pas als je iemand hebt die met je lacht en met je grient dan pas kun je zeggen: 'k heb een vriend

6 pas als je iemand hebt die met je lacht en met je grient dan pas mag je zeggen: ik heb 'n vriend

7 Liefde   Het was alsof zij afscheid namen maar liefde is oneindig groot ze bleven en ze blijven samen liefde is sterker dan de dood.  

8 Music/ “nicky” by zep Pps created by M-J


Download ppt "GELUK   Geluk dat is geen kathedraal misschien een klein kapelletje geen kermis luid en kolossaal misschien een carrouselletje geluk is geen zomer."

Verwante presentaties


Ads door Google